Blogolj!

Hétvégi kultúrkavalkád


Kettőt pislogunk és már itt is az újabb hétvége, ami természetesen sok-sok szórakoztató és érdekes programot hoz magával.

A szombat igazi pezsgést ígér, ugyanis a Várkert Bazár és a Müpa közös programjának keretében koncertek és utcabál zárja Magyarország ötödik V4-es elnökségi ciklusát. Tehát irány a folyópart, mert hazai és külföldi előadók, gasztronómiai csodák és buli vár mindenkit!

A szombat még tartogat meglepetéseket, mert a Szekérfesztivál a Vörösmarty tértől egészen a Városligetig megtölti az várost pezsgéssel. A Szekérfesztivál egy ősi indiai továbbélése nyugaton, így az élmény garantált lesz.

Az rendeben van, hogy már javában dübörög a VOLT fesztivál, de azért van még pár nap június 30-ig, ha zúzásra vágysz Sopronban. Koncertek, bulik, haverok: alapozd meg sztárfellépőkkel és hatalmas élményekkel a nyarat!

Minden egyes nap elmegyünk mellettük, de sosem látjuk őket igazán. Az utcákon járva, a régi házak belső udvaraiban és a múlt századi boltokban megérthetjük a régi városrészek elképesztő fejlődését, miközben felfedezzük a magyar szecessziós építészet egyedi és sajátos arculatát, ezáltal még jobban megismerve környezetünket. Szecessziós kincsvadászatra fel! Mindezt június 30-án.

Apáti-Tóth Sándor Atlantisz című kiállítása tovább robog. Szolnok után most Kaposvár a következő megálló. A tárlat megnyitóját június 30-án tartják a Református Egyházi Napok Dunántúl keretén belül.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/54903/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?