Blogolj!

Kinyílik az ország


Bár most nem úgy tűnik, azért javában tombol a nyár, ami pedig hozza magával a rengeteg programot is. Van élet a fővároson kívül, nézzük szét hát máshol is!

Elstartolt a Hello nyár! elnevezésű fesztivál, ami nemcsak pár napig, hanem két teljes hónapon át lát el minket  jobbnál jobb programokkal. A székesfehérvári fesztiválsorozat fénypontja a Székesfehérvári Királyi Napok lesz, de fellép a hetek folyamán többek között Hobo Blues Band, a Budapest Ragtime Band, Hevesi Tamás és persze ne feledkezzünk meg a Fezenről sem. Fesztiválra fel!

Izgalmas esemény indul június 16-án, ami leginkább a gyerekekre fókuszál, ugyanis első alkalommal rendezi meg a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület a Simonpusztai Nyárindító Gyermekfesztivált.  Nemcsak szórakoztató, hanem hasznos programokkal is készülnek a szervezők: a Magyar Honvédség bemutatójától kezdve a különféle sportágak (díjugratás, lovasíjászat) bemutatásán át egészen a huszárok vonulásáig és egy nagyszabású rockoperáig.

Ha múlt héten lemaradtál volna a Gárdonyi Piknikről, ne ess kétségbe, ugyanis a minifeszt június 14-én is vár téged. A rendezvény koncertekkel, workshopokkal, közösségi piknikezéssel és társasjátékokkal vár. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a Gárdonyi tér népszerűsítése.

A Millenáris alapvetően is mindig kellemes hely a kikapcsolódásra, de most a II. kerület napja alkalmából kicsit felpörögnek az események. Június 14-én és 15-én koncertekkel, gyerekprogramokkal, nemzetközi kóstolókkal és főzőversennyel készülnek a szervezők. Fellép többek között a The Biebers, a Honeybeast és az Ivan & the Parazol is, szóval unatkozni tuti nem fogsz!

A Kolorádó Fesztivál is már dübörög javában, szóval ha nem akarsz lemaradni egy kimondottan hangulatos, nem túlzsúfolt, hanem családias de mégis különleges és fiatal fesztiválról, akkor június 16-ig még megteheted, hogy ellátogatsz  Nagykovácsiba. Itt nem a mainstream zúz, hanem izgalmasabbnál izgalmasabb előadók, amik akár a te kedvenceid is lehetnek.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/54147/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?