Blogolj!

Gyerekzsivaj és fesztiválhegyek


Május utolsó hétvégéjén a gyerekprogramok mellett a kiváló fesztiváloké a főszerep, aminek remélhetőleg az időjárás sem fog keresztbe tenni. 

Eljött végre a gyerkőcök ideje, akik számos kiváló program közül válogathatnak, hogy hova csalják el a szüleiket. Itt van rögtön a Városligeti gyermeknap május 26-27 között, melynek kiemelt célja, hogy több százezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot. 

A szülők is nosztalgiázhatnak egy kicsit a Süsüvel a híres egyfejűvel május 26-án a Klauzál Gábor Művelődési Központban, ahol Csukás István zenés mesejátéka mellett számos más érdekes program várja az érdeklődőket. 

A gyerekek mellett természetesen a felnőtteknek is kijár egy kis szórakozás, és hol máshol lehetne kiengedni a fáradt gőzt, mint egy igazi kézműves sörfesztiválon, amiért csak ennyit kel tennünk, hogy kimegyünk Óbudára május 25 és 26 között. 

Azonban azoknak sem kell unatkozniuk, akik nem akarják elhagyni a belvárosi zsongást, ugyanis nekik ott van az idén már 12. alkalommal megrendezésre kerülő Belvárosi Fesztivál. A május 25-27 között zajló a fesztivál 5 helyszínen várja az érdeklődőket: a Szabadság téren, az Erzsébet téren, a Zrínyi utcában, a Vigadó téren és a Belvárosi Piacon.

A főváros azokról sem feledkezik meg, akik inkább a népies műfajra esküsznek, ugyanis a Fonó Budai Zeneház és a Várkert Bazár egész hétvégén várják az érdeklődőket a Budapest Folk Fest eseményre, ahol a nívós néptáncegyüttesek mellett többek között Lajkó Félix fellépését is megnézheti a közönség.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/53066/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?