Blogolj!

Éjjeli baglyok, figyelem!


A hosszú hétvége mindig jó, és mindig illik kihasználni, még éjjel is. Ebben nem lesz hiány.

Ha szereted az Állatkertet, de nemcsak mindig nappal akarod megnézni, hogy milyen ott az élet, hanem az éjszakai mozgás is érdekel, akkor május 17-én ott a helyed. A csoportok vezetői elvisznek a kulisszák mögé, vagyis az állatorvosi rendelőbe, a takarmánykonyhába, és az akvárium titkos zugaiba is bepillantást nyerhetsz. A legkülönlegesebb állatokkal pedig akár testközelből is összehaverkodhatsz.

A Trónok harcát nem kell bemutatni senkinek, mert ha még akár nem is láttad, hallani már tuti hallottál róla. Évek óta az egyik legnépszerűbb sorozat, ami már a könyveket is megelőzte. Ha rajongó vagy, és nehezen bírod ki a sorozat befejező évadának kezdetéig, akkor a Papp László Budapest Sportaréna egy kicsit kárpótolni fog majd egy lenyűgöző koncerttel május 18-án és újra felelevenítheted Westeros sötét és baljós világát.

Ha kávéfüggő, esetleg épp kávéínyenc vagy, akkor nem fog gondot okozni az éjszakázás (pláne ha még sok kávét is kóstolsz). A Kávéházak éjszakája május 18-án indul és célja, hogy újra előtérbe helyezze az egyre inkább elhalványuló, klasszikus budapesti kávéházi kultúrát. Az összesen húsz helyszínt és rengeteg programot, köztük koncerteket, könyvbemutatókat magában foglaló rendezvény látogatása ingyenes.

De ha már hosszú hétvége, akkor koncentráljunk kicsit a fesztiválokra. Május 17 és 20 között az ételínyenceknek is kedveznek a Millenárisban. Az OTP Gourmet Fesztivál a hazai gasztronómia legnagyobb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat, és vendégül hívja környező országok sztárséfjeit.

Maradva a fesztiváloknál: a Várkert Bazár sem marad ki a jóból május 19. és 21. között. Lesz, mi szem-szájnak ingere; kézműves foglalkozások, különböző játékok és mesekoncertek, esténként sztárzenekarok adnak ingyenes koncertet, fellép többek között Radics Gigi, a Kelemen Kabátban és a Hiperkarma.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/52685/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?