Blogolj!

Miénk a város


Egy kis vihar ide, egy kis eső oda, nem számít, mert már olyannyira tombol a természet, hogy eszünk ágában sincs a négy fal között lenni. Ennek megfelelően programcunami lesz mindenhol, és mi is ott leszünk mindenhol.

Huszonöt népszerű helyszínen csaknem száz program lepi el három napig a Bartók Béla Boulevard-t. Idén a közösségi és családi programok kapják a főszerepet, de aki egy kis művészetre, zenére vagy csupán egy kellemes tavaszi kikapcsolódásra vágyik, az is megtalálja a kedvenc programját a Bartók Béla úton, ami igazi művészutcává is változik május 11-13 között az ELEVEN Tavaszon.

Lógatjuk a lábunkat a Városligetben, élvezzük a napsütést, és a legfinomabb borokat kortyoljuk...Most komolyan, van ennél kellemesebb kikapcsolódás? Ha úgy gondolod, hogy ez a program neked való, akkor május 11-13 között vár téged is a Rosalia Fesztivál a legjobb italokkal, arcokkal és bulikkal!

Ha a tanulás játékos módon történik - legyen szó bármiről - , akkor valahogy mindenki jobb kedvvel áll a dologhoz. Most is ez lesz, azaz május 10-én a Csodák Palotájában, ahol a az ovisoktól kezdve a középsulisokig a gyerekek közvetlenül a szakemberektől tanulhatnak különböző témákban. A mostani alkalmon például kiderül, hova tűnik az a víz, ami nem folyik bele a felszíni vizekbe, hogyan kerül bele a csapba, és mitől más és más az íze. Mert okosnak lenni menő, a tudomány pedig trendi!

Ha csak egy éjszakára is, de merülj el a filmekben az Artmozik éjszakáján! Öt fővárosi filmszínház, a Művész, a Puskin, a Toldi, a Kino Cafe és a Tabán artmozik idén is kijelöltek egy éjjelt, amelyet a filmnézésnek szentelnek. Május 11-én késő délutántól másnap hajnalig egy karszalaggal mehettek bármelyik moziba, ahol lesznek nagy klasszikusok és premier előtti vetítések is.

Süsü rajongók figyelem! Ha akarsz egy kicsit nosztalgiázni, akkor ne gondolkodj sokat, ugyanis Süsü 40. születésnapját megünnepelve, a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhely átalakul Süsü otthonává. Csak ebből az alkalomból mutatják meg az MTVA Bábtárában található eredeti Süsü bábokat és díszleteket. De nem egyszerűen megmutatják a nagyközönségnek a már ismert figurákat, hanem megidézik a forgatási helyszínt, a stúdiót is, ahol kellékek, eszközök mellett werk fotók, hangjátékok és video részletek teszik teljessé az élményt. Ezen az interaktív kiállításon – korhatár nélkül – mindenki megtalálja a maga szerepét. Mindezt május 8-12 között.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/52411/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?