Blogolj!

Kinyílik a város


Menthetetlenül tavasz van, aminek már nagyon itt volt az ideje, és így hát mi mással is lehetne kiélvezni a jó időt, mint programokkal? Irány a város, irány a szabadtér!

Ha szeretnél finom borokat, pezsgőket kóstolni, ha szakemberektől akarsz többet megtudni az italokról, ha tudni szeretnéd mi is az a vulkanikus bor, milyen az a biodinamikus borgazdálkodás és emellett a hazai és nemzetközi profik italait akarod megismerni, illetve nem utolsó sorban egy impozáns helyen akarsz minőségi időt eltölteni, akkor a VinCE Budapest Wine Show-n a helyed a Várkert Bazárban április 5. és 7. között!

Jazz és blues rajongóknak kötelező szombati program a MOMkultban James „Blood” Ulmer koncertje, aki a műfajokat ötvözve egyaránt kielégíti a jazz, blues és az afro-amerikai stílus kedvelőit úgy, hogy eladásmódja rendkívül színessé és egyedivé varázsolja a zenét és nem utolsó sorban majd a koncertet.

A hétvége ne a lustaságról szóljon, hiszen a szép, frissítő tavaszi időben érdemes kicsit kimozdulni. Olyannyira, hogy a Libegő alatti ösvényt szombaton célba lehet venni, és versenyezni is lehet a Libegő-trail 2018 keretén belül. Öt kör, a fáradtságtól egyre nehezebb útviszonyok az ismétlődő 4400 méteren, de egy plusz élmény is!

Ha viszont önsanyargatás helyett egy jó kis családi programra vágytok, akkor irány az Orczy-park szombaton! A megújult parkot érdemes kihasználni, hiszen remek időtöltési lehetőséget rejt a hely. Van csónakázótó, kávézó, sportolási lehetőségek tárháza, arról nem is beszélve, hogy koncertek, sportbemutatók, kézműves foglalkozások, finom ételek várnak mindenki egész nap.

A Vasúttörténeti Park is megnyitotta kapuit, így április 7-én és 8-án programokkal készülnek a szervezők. Ha imádod a bringázást, és alig vártad, hogy végre jó idő legyen és újra felpattanhass a biciklire, akkor itt a helyed, hiszen vár a BikeWeekend! A legújabb, legmenőbb bringákkal lehet majd találkozni, biciklis felszereléseket mutatnak be, és természetesen a bicós programok sem maradnak el.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/50788/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?