Blogolj!

E-sport és nagymesterek hétvégéje


A hétvégére hál’istennek már elfelejthetjük a zord időjárást és végre úgy csinálhatunk, mintha tényleg tavasz lenne. A jó időhöz pedig jó programok dukálnak. 

Rögtön egy igazi kuriózummal vághatunk bele a hétvégébe, ugyanis március 23-25. között kerül megrendezésre a V4 Future Sports Festival Budapesten, Magyarország első, világszínvonalú nemzetközi tornája az e-sport területén. Az esemény hangulatáról továbbá foodtruck show, kosztümös bemutatók és esti koncertek is gondoskodni fognak. A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Zene nélkül sem múlhat el egy igazi tavaszi kikapcsolódás: március 25-ig még kiélvezhetjük a Bach Mindenkinek Fesztivált. A sorozat lényege, hogy közelebb hozzák az emberekhez a zeneszerzőt és a műveit, mindezt olyan koncertekkel, amelyekre aluljárókban, tereken, vagy akár templomokban kerül sor.

Ha már zene, akkor a Fonó Budai Zeneház sem maradhat ki felhozatalból, ahol az "Együtt táncol, s issza borát" - lengyel-magyar programsorozatot élvezhetjük. A március 24-ig tartó esemény legfontosabb eleme az ünnepi gála lesz, de számos más érdekes program közül válogathatunk.

Végül pedig, de nem utolsó sorban, újfent egy igazi különlegességgel zárhatjuk a hetet a március 25-én, vasárnap 19 órakor Fertődön, az Eszterházi vigasságok rendezvényén a Marionettszínházban Barokk-kérdésnek köszönhetően. Az előadáson Simon Standage hegedűművész, és a Vashegyi György és az általa alapított Orfeo Zenekar is fellép, hogy egy nem mindennapi előadásmód keretein belül előadják Bach, Händel és Vivaldi műveit.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/50185/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?