Blogolj!

Hosszú hétvége, hosszú éjszakák


Oké, a hétvége tényleg hosszú, az éjjelek viszont egyre rövidülnek, de azért ebben a pár napban még meg lehet tolni azokat az estéket. Még tavasz van, nemsokára jön a hideg, szóval használjuk ki a hétvégét.

Március 15-én egész nap vár mindenkit a Petőfi Irodalmi Múzeum. Előadásokkal, kiállításokkal készülnek a szervezők, amik ráadásul ingyenesek. Koszorúzás, kézműveskedés tuti lesz, és még nyomdászként is kipróbálhatjuk magunkat.

Ha már tavasz, akkor virágok. A Tavaszi Orchidea Kiállítás március 16-án több száz virágot vonultat fel a Mezőgazdasági Múzeumban. Hazai és külföldi virágok, hibridek és egyéb csodás növények várnak minden természetrajongót.

Jó, tudjuk, hogy jön még egy kis tél, de azért már mégiscsak tavasz van, szóval egy kis télűző programra is el lehet nézni a hosszú hétvégén. Télbúcsúztató Forró Csoki Fesztivál pedig kiváló alkalom arra, hogy ínycsiklandozó finomságokkal és a tavasz első fuvallatival megtömjük magunkat.

A Capa Központ mindig minőségi kiállításokkal kecsegtet és ez most sem lesz másként. Bár a tárlat december óta látogatható, március 18-ig még el lehet csípni. A kamaszkor kényes időszakát megörökítő Golden Boundaries című fotókiállítást érdemes megnézni.

Szintén március 18-án a nosztalgia és a zene szerelmesei célba vehetik a Dürer Kertet, ahol lemezpiacot tartanak. A CD-k, bakelitek, kazetták rengetegében pedig ki tudja, hogy milyen kincsekre talál az ember?

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/49873/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?