Blogolj!

Utazás a Nő körül


Az első igazán tavaszi hétvégét a nőnap határozza meg, vagyis lehet bőven válogatni a „női” programok közül, ennek ellenére viszont a felhozatal színes és vegyes lesz.

Még nem csajos program, de érdemes rá figyelmet szentelni: március 8 és 11 között rendezik meg a 10. Budapesti Építészeti Filmnapokat a Toldi moziban. Elsőre bár nem hangzik izgalmasan, de az építészet, építészek és építők munkáiba, a folyamatok rejtelmeibe leshetünk bele, így esetleg teljesen más aspektusból vizsgálva utána Budapest épületeit.

Palya Bea sokak kedvence, akinek stílusát egyből fel lehet ismerni. Most kísérletezésre invitál mindenkit, vagyis pénteken az ELLÁTÓház ad otthon koncertjének. Cél az örömzenélés, hiszen főszerepben az improvizáció lesz új zenészek és új témák kíséretében.

Igaz csajos program, de mégsem szokványos: a divat iránt érdeklődők fehérneműtúrán vehetnek szét szombaton. Középpontban a csajos bugyik, harisnyatartók és társaik, és a divatbemutató egyben rendhagyó történelem óra is. A bugyogótól a szaténbugyiig – Divatséta a fehérnemű körül elnevezésű esemény a társadalmi berendezkedésen, változásokon és a nők helyzetén is végig kalauzolja a résztvevőket.

A Várkert Bazár sem marad ki a nőnapi buliból. A szombat a csajoké és természetesen a zenéé. A Polyák Lilla-Homonnay Zsolt-Náray Erika-Serbán Attila négyes gondoskodik arról, hogy mindenki bulihangulatba kerüljön. Ehhez nemcsak a Madách Színház és az Operettszínház kiválóságai, hanem a színpadi és filmes zenék is hozzájárulnak a Budapest Jazz Orchestra zenészeivel együtt a Pop, swing, musical elnevezésű estén.

(képek: facebook.com)

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/49621/pics/lead_800x600.png
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?