Blogolj!

Dobjuk fel a télies tavaszt!


Bár már március van, az időjáráson a tavasz még nem igazán látszódik. Viszont ebben is megtaláljuk a szépséget, hiszen a havas tájat nem lehet megunni, a programok pedig a téli hangulatot idézik.

Egy jó forró kávé. Ki tudná ezt visszautasítani ebben a hidegben? A hétvégén ezt több ízben (szó szerint) is kipróbálhatja mindenki az Akvárium Klubban, hiszen a Kávébár Bazár számtalan kávét, teát, bort és különféle párlatokat mutat be. Kóstolásra el!

Az igazi tél nem múlhat el egy jó kis vidéki disznótoros hangulat nélkül. A Bereg Bár vár szombaton, ha vágysz egy kis falusi ízre, így természetesen nem maradhatnak ki a nagy klasszikusok, mint a sült vér, kolbász, hurka, toros káposzta, isteni húsleves, fogópálinka sör Egyszerű és nagyszerű!

A kalandos kedvűek és a melegen öltözöttek szombaton bevállalhatnak egy teliholdas éjszakát a Hármashatás-hegyen. Beleshetnek a ritkán látható és tapasztalható erdei élet titokzatos világába. Nagyszerű és különleges élmény az éj leple alatt.

A hétvége úgy tűnik, leginkább a nyalánkságokról szól. A Várkert Bazár sem marad ki ebből, hiszen a Magyar Ízek Vásárán megannyi finomság közül szemezgethetünk. A főszereplők most a különféle sonkák lesznek, és már a közelgő húsvétra is fel lehet készülni, mivel kézműves sajtok, lekvárok, mézek, gombák, fűszerek, bor- és pálinkakülönlegességek várják az ínyenceket.

Ha március 4, akkor Oscar-díj átadás. Már harmadik éve hajnalozunk, hiszen magyar film idén is versenyben van az aranyszoborért. Az Anker’t természetesen most sem hagy minket Oscar-éjszaka nélkül. A program: zene, játék, filmvetítés, a díjátadó élő közvetítése és az elmaradhatatlan szurkolás a Testről és lélekrőlnek!

(képek: facebook.com)

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/49295/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?