Blogolj!

Fedezd fel Budapestet és mulass!


Ebben a hideg téli időszakban még jobban fog esni, ha megtömjük a hasunkat minden jóval, a lelkünket meg muzsikával. A kalandvágyók pedig Budapest rejtett zugait is megleshetik.

Az Idegenvezetők Világnapja (február 22-25) alkalmából rengeteg program csábít, ami azt jelenti, hogy föld alatt, vízen, négykeréken vagy gyalog is bebarangolhatja bárki a fővárost és annak környékét. Érdemes szétnézni, mert esemény, kaland és érdekességek akadnak bőven.

Február 24-én, azaz szombaton a Várkert Bazár felé is vehetjük az irányt, ugyanis a nemrégiben felújított és újra régi pompájában tündöklő épület olyan zugaiba is be lehet menni, ahova amúgy nem juthatunk el. A séta természetesen kiegészül a Várkert történetének megismerésével.

A péntek is egy különleges programot ígér, nem máshol, mint a Zwack Unicum Múzeumban. A hely sajátosságából fakadóan lesz Unicum kóstolás, és emellett Malek Andrea szolgáltatja a zenei hátteret a Dívák & Fűszerek című eseményen.

A szombat egy különleges eseményt ígér. A kórusok téli éjszakája egy olyan amatőr kórusfesztivál egyik állomása, ahol mindenki vallja: énekelni mindenki tud. Ezzel persze lehet vitatkozni, de a felszabadultság, a lelkesedés sok mindenért kárpótol, pláne, ha egy jó hangulatú csapatban van az ember. A lelkes énekesek több műfajban hallatják majd hangjukat a Magnet közösségi házban.

Lelkes akcióhősök, figyelem! Minden szem rátok szegeződhet a szombati Dürer Kertes Neonhullám bulin, ahol ha a VHS-korszak legmenőbb akciósztárjainkat öltözhettek be, ami ráadáskép ingyenes belépést is biztosít.

A február 24-e egy igazi tavaszváró vásárral is készül a Retox Barban, rengeteg menő cuccal, italakciókkal és zenével! Délutáni lötyögés közben király tervezők cuccai közül válogathattok. A vásár mellett pólófestő workshopra is készülhettek.

(borító: budapest.com, képek: facebook.com)

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/48966/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?