Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Hétvégi kultúrfalatok és nosztalgia

Ahogy azt megszokhattuk, most sem lesz unalmas a hétvége, és szerencsére a programok változatosságának köszönhetően a jövőjüket építő fiataloktól kezdve a nyolcvanas évek megszállottjain át, a filmrajongókig mindenki megtalálja a magának való kikapcsolódást.

Fiatalok, figyelem! Január 18-20 között immár 18. alkalommal, 3 napon keresztül várja a látogatókat az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás: a középiskolás diákokat, mesterképzést kereső hallgatókat, szülőket, pedagógusokat, intézményvezetőket és -fenntartókat. Közel kétszáz kiállító, hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések sorakoznak fel elsősorban a fiatal generáció számára.

Január 19-én a nosztalgiáé a főszerep a Dürerben. Ha szereted a nyolcvanas éveket, imádod a Knight Ridert és megőrülsz a szintipopért, akkor a Neonhullámon a helyed!

A Kiscelli Múzeum teljesen más programot ígér, de szintén különleges élmény: január 20-án a Ledpuppets fény-báb-színház előadása vár mindenkit, ami kiegészül egy farsangi álarckészítő workshoppal, tárlatvezetéssel, mindez a családi farsangi mulatság jegyében. 

Január 22-én, azaz a magyar kultúra napján ünnepélyes eredményhirdetés és különleges kiállítás megnyitó lesz a Székesfehérvár történeti központja 2017 címmel.

Január 23-28 között a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál vár mindenkit. A 2014-ben alapított filmmustra a világ legfrissebb nemzetközi sikereket elért, egészestés, kreatív dokumentumfilmjeinek magyarországi versenye, fóruma és bemutatója. A világ közel 30 országából 50 különleges, fesztiváldíjas, Magyarországon először vetített alkotást hoznak el a szervezők a valódi történetek, a dokumentumfilmek, a filmek és filmfesztiválok kedvelőinek és az emberi sorsok, problémák és a társadalmi kérdések iránt nyitott nézőknek.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/47371/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?