Blogolj!

Pezsgőben és mámorban úszó esték


Ez az év azon időszaka, amikor az ember – jó esetben – többet lazul, bulizik és többet lóg a barátaival. Ez fokozottan érvényes a karácsony utáni napokra, pláne szilveszter estére, így az sem meglepő, ha minden szórakozóhely fergeteges bulival és koncertekkel. készül.

Egy jó bulizáshoz kell a rákészülés. Fizikailag és lelkileg is helyre kell jönni, mielőtt lezúzzuk magunkat, erre pedig tökéletes alkalmat ad a december 29-én utoljára megtartott jóga a Sóbarlangban.

De ma kipihentük magunkat, akkor jöhet is a buli: a klasszikus Tesco Disco, ami az évek során bizonyította már, hogy jobbnál jobb bulikat hoz el a közönségnek, és idén szilveszterkor sem hagy cserben. A Corvin Club szolgáltatja a helyet, az Ivan & The Parazol és a Csaknekedkislány a zenét. Utána meg természetesen buli reggelig!

Más zene, más helyszín és más műfaj, de ugyanolyan nagyszabású: a Bálna Terasz várja a swing és jazz szerelmeseit szilveszter éjjel. Ismert fellépők, svédasztalos vacsora, éjféli pezsgő és buli, buli, buli a swing mámorában a Budapest Swing Jazz Funk Szilveszteren.

De ki mondta, hogy csak bulizni lehet ilyenkor? A Prime Steakhouse hatfogásos vacsorával, különleges koktélokkal és finom borokkal készül. De persze azért a zene sem maradhat el: az Acoustic Cuts Duo szolgáltatja a muzsikát.

Évek óta borzasztó népszerű a Random Trip elnevezésű koncertsorozat, aminek lényege az örömzenélés és az improvizáció. Rengeteg magyar muzsikus és énekes, sok zene és még több zeneimádó, ami szilveszterkor sem lesz másként. A Random Trip az Instantban búcsúztatja 2017-et.

A Gellért Hotel sem maradhat ki az ünneplésből: ismert előadók, nagy nevek lépnek fel a Gellért Hotel Budapest színpadán az év utolsó éjjelén. Nagy Feró, Kovács Kati, az Old Boys, Janicsák Veca és Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar buliztatja át a közönséget az újévbe. Az eseményen pedig természetesen nem maradhatnak el az elegáns ételek és koktélok sem.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/46438/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?