Blogolj!

Az utolsó nagy hajrá


A karácsony előtti utolsó napok kapkodással és futkorászással telnek, de ilyenkor is érdemes kicsit kikapcsolni és stresszmentesíteni magunkat. Ehhez pedig jó kis programok nyújtanak segítséget.

December 21-én hozzá is láthatunk a lazulásnak egy kis zenével. A Barabás Lőrinc Live Act az Ellátóházba csábít mindenkit, aki egy kicsit is szerelmes a jazzbe, és ráadásul még ajándékozni is akar, ugyanis a koncert alatt befolyó összeget teljese egészében a Végtaghiányos Gyerekekért Alapítványnak adományozzák a szervezők.

Családi programokból sincs hiány ilyenkor, és az egyik legszebb hely a családosoknak a Nagytétényi Kastély karácsonya, amit december 22-ig még el lehet csípni. Karácsonyfa kiállítástól a koncertekig, tematikus kiállításoktól bábelőadásokig mindent megtalálhattok, amihez kedvetek van.

És ha már családi és gyerekprogramok, akkor Szalóki Ági koncertjét sem szabad kihagyni december 23-án az Urániában. Igazi karácsonyváró program gyerekdalokkal és ünnepi hangulattal a gyerekek nagy örömére.

Igazi klasszikus karácsonyi darab és az egyik legszebb karácsonyi program a Diótörő előadása. December 22 és 23 között a Müpa ad helyett Csajkovszkij egyik legszebb darabjának, ami gyerekeket és felnőtteket is egyaránt lenyűgöz. A balettelőadás mellett december 27-ig bábelőadás formájában is színpadra viszik a történetet.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/46254/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?