Blogolj!

Ötletbörze karácsonyra

Már csak egy hét és itt van a karácsony, mindenki sürög-forog, kapkod, hogy még az utolsó napokban ajándékokat, kiegészítőket szerezzen be. Ehhez pedig igen sok segítséget nyújtanak az ötletes karácsonyi vásárok, börzék és még egy kis nyugira is lesz idő.

Budapesten kb minden sarkon szerveznek karácsonyi vásárokat, szóval ötletekben és ajándékokban nem lesz hiány. Az Andrássy úti MagNet Közösségi Ház december 15-én ad egy kis inspirációt az ünnepekre; kézműves ajándékok és sokszínű, Budapest által ihletett játékok, ékszerek és festmények segítségével a Karácsonyi Kézműves Iparművész Vásáron.

Ékszerekből az Akváriumban sem lesz hiány december 16 és 7 között, ugyanis Ásvány- és ékszervásárt tartanak a hétvégén, ahol rengeteg féle és fajta kincsek között lehet válogatni. Emellett kézműves szappankészítők, selyemfestők, gyertyaöntők költöznek be a helyre, hogy egy igazi bazári hangulat keretei között lássanak el jobbnál jobb tippekkel karácsony közeledtével.

De a karácsony nemcsak az ajándékokról, hanem az odafigyelésről és szeretteinkről is szól. A szeretteinkhez pedig természetesen a háziállataink is hozzátartoznak: december 16-án a karácsonyi vásárt vizslamentéssel kapcsolják össze a Városligeti Nyeregben, ahol nemcsak ajándékok várnak, hanem még a kis kedvenceket is lehet támogatni.

A nagy hajtás közben a pihenésre, és kikapcsolódásra is szükség van, így érdemes december 16-án ellátogatni a Központba, ahol összehozzák a jógát és a meditációt egy kis örömebéddel, hogy a lélek is megkapja a maga ajándékát a Joyous Christmas Flow keretén belül.

A lélek mellett pedig a testünkről se feledkezzünk meg: a sörínyenceknek kedvez december 14 és 16 között az I. Országos First Csapfoglalás és Sörpremier, azaz a sörfőzde ideiglenesen beköltözik majd különböző vendéglátóhelyekre, ahol elfoglalja a csapokat, így megismertetve a söröket a fogyasztókkal. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/45982/pics/lead_800x600.jpeg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?