Blogolj!

Minden sarkon ünnep


Ha december, akkor karácsony. Ha karácsony, akkor pedig minden helyen fények, színek és hangulatok, így kicsit sem meglepő, hogy bár még hetek választanak el az ünnepektől, a programok már egész hónapban a hangolódásról szólnak.

Igazi karácsonyi hangulatot lop be a mindennapokba az Artxmas, Kultxmas, Slowxmas december 8-án, ami a nevéből adódóan arra törekszik, hogy egy kicsit a nyüzsgő hétköznapok után lassuljunk le, szellemüljünk át, amihez segítségül hívják a szervezők a művészetet is. A Bartók Boulevard, a Ráday és a Falk Miksa utca hármasa értékek mentén hozza ez az ünnepi hangulatot.

Aranyos és egyben jópofa programmal készül december 9-én a Szimpla kert is. Hiszen ilyenkor szeretteinkkel több időt töltünk, nagyobb hangsúlyt kap a figyelmesség, így természetesen kedvenceinkről sem feledkezhetünk meg. A Szimpla kutya – karácsonyi kutyabarát vásár keretein belül kutyák és gazdik készülődhetnek együtt az ünnepekre, ahol kézműves termékek és kutyabarát kellékek beszerzésén túl egymással is megoszthatják a gazdik tapasztalataikat.

Ajándékok és adományozás is jellemzi ezt az időszakot, így ennek alkalmából a Lumen Kávézó nemcsak az egyedi karácsonyi ajándékoknak, hanem a jótékonykodásnak is megteremti a lehetőséget december 9-én. A Makers Market - Karácsonyi Design Vásáron ajándékokat szerezhetünk be és nem utolsó sorban a Budapest Bike Maffia munkáját is segíthetjük, ha tartós, nem romlandó élelmiszereket, esetleg vitaminokat, gyógyszereket, illetve meleg ruhákat viszünk magunkkal.Minden évben nagy sikernek örvendenek a ronda pulcsis bulik, és most sem hagyták ki a lehetőséget a szervezők: december 9-én a Brody Studiosban Ugly Sweater Party-n mutathatja meg mindenki, hogy mennyire túl lehet tolni a giccset, a csillámokat, a lehetetlen mintákat. A pulcsiknak csak a képzelet szab határt.  

Kicsit kilóg a sorból, de rajongóknak kötelező: a szombat a képregény fanatikusoké. A Hungarocomix már tizenharmadik alkalommal vonultatja fel a képregény különlegességeket, amit workshopok és kerekasztal-beszélgetések színesítenek majd.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/45679/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?