hirdetés
Blogolj!

Minden sarkon ünnep


Ha december, akkor karácsony. Ha karácsony, akkor pedig minden helyen fények, színek és hangulatok, így kicsit sem meglepő, hogy bár még hetek választanak el az ünnepektől, a programok már egész hónapban a hangolódásról szólnak.

Igazi karácsonyi hangulatot lop be a mindennapokba az Artxmas, Kultxmas, Slowxmas december 8-án, ami a nevéből adódóan arra törekszik, hogy egy kicsit a nyüzsgő hétköznapok után lassuljunk le, szellemüljünk át, amihez segítségül hívják a szervezők a művészetet is. A Bartók Boulevard, a Ráday és a Falk Miksa utca hármasa értékek mentén hozza ez az ünnepi hangulatot.

Aranyos és egyben jópofa programmal készül december 9-én a Szimpla kert is. Hiszen ilyenkor szeretteinkkel több időt töltünk, nagyobb hangsúlyt kap a figyelmesség, így természetesen kedvenceinkről sem feledkezhetünk meg. A Szimpla kutya – karácsonyi kutyabarát vásár keretein belül kutyák és gazdik készülődhetnek együtt az ünnepekre, ahol kézműves termékek és kutyabarát kellékek beszerzésén túl egymással is megoszthatják a gazdik tapasztalataikat.

Ajándékok és adományozás is jellemzi ezt az időszakot, így ennek alkalmából a Lumen Kávézó nemcsak az egyedi karácsonyi ajándékoknak, hanem a jótékonykodásnak is megteremti a lehetőséget december 9-én. A Makers Market - Karácsonyi Design Vásáron ajándékokat szerezhetünk be és nem utolsó sorban a Budapest Bike Maffia munkáját is segíthetjük, ha tartós, nem romlandó élelmiszereket, esetleg vitaminokat, gyógyszereket, illetve meleg ruhákat viszünk magunkkal.Minden évben nagy sikernek örvendenek a ronda pulcsis bulik, és most sem hagyták ki a lehetőséget a szervezők: december 9-én a Brody Studiosban Ugly Sweater Party-n mutathatja meg mindenki, hogy mennyire túl lehet tolni a giccset, a csillámokat, a lehetetlen mintákat. A pulcsiknak csak a képzelet szab határt.  

Kicsit kilóg a sorból, de rajongóknak kötelező: a szombat a képregény fanatikusoké. A Hungarocomix már tizenharmadik alkalommal vonultatja fel a képregény különlegességeket, amit workshopok és kerekasztal-beszélgetések színesítenek majd.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/45679/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?