Blogolj!

Forradalmi időutazás egy mobillal


Ha elmúltál már 12, de még nem vagy 19, ha te is szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen lehetett 1956-ban Budapest utcáin barangolni, ha bele akarsz bújni a pesti srácok bőrébe, ha csak egy kis időre is, de a forradalmi hősök nyomdokaiba akarsz lépni, akkor nem kell mást tenned, mint barátaiddal 3-6 fős csapatokat alkotva részt venni egy szuper történelmi időutazáson a Hungarofest szervezésében.

Játszva tanulhattok és részt vehettek egy interaktív kalandban, ahol egyszerre tesztelhetitek történelmi tudásotokat és kreativitásotokat, miközben színes feladatokat oldhattok meg. Ehhez nem kell más, mint egy mobil és az Időkapuk applikáció, aminek segítségével járhatjátok be október 23-tól az 1956-os forradalom és szabadságharc szimbolikus helyszíneit Budapesten.

A csapataitokkal a www.idokapuk.hu oldalon jelentkezhettek adataitok megadásával és egy kvíz kitöltésével. Az Időkapuk applikációt október 21-től tudjátok majd elérni.

A játék második fordulójában az alkalmazás segítségével kapja meg majd minden csapat a feladatokat, amit október 23 és november 4 között kell majd megoldani. Érdemes jelentkezni, hiszen a győztes csapatok értékes fesztiválbérletet nyernek.

Kalandra fel!

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/43852/pics/lead_800x600.jpg
1956,Időkapuk,programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?