Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Rajongók hétvégéje

Az ősz legszebb és legszínesebb időszaka van, így még több okunk van arra, hogy kimozduljunk otthonról és belevessük magunkat a programok kavalkádjába. A következő pár nap a rajongóknak kedvez, legyen szó zenéről, italokról vagy finom ételekről.

Erős kezdéssel indul a hétvége, hiszen október 13-án pénteken a babonások sem maradnak otthon; Sting lép fel a Budapest Sportarénában. A zenészlegenda háromfős bandájával lép színpadra az 57th & 9th turnéjának keretein belül.

Más műfaj, de még mindig zene: a jazz szerelmesei két napon át, október 13-án és 14-én a MOM Kulturális Központban élvezhetik a műfaj legjobbjainak muzsikáit a Jazzy Fesztiválon.

De ha már rajongás, akkor az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező film, a Csillagok háborúja fanatikusai igazán elemükben érezhetik magukat a hétvégén; október 12 és 15 között kiállítást szerveznek a Star Wars univerzumból. Makettek, terepasztalok, sőt, még pilótaképző játék is várja a látogatókat.

Október 16-án a hódmezővásárhelyi Emlékpont rendhagyó történelem órát tart a Nemzeti Emlékezet Hete keretein belül, ahol Arany-Tóth Ferencre, a Magyar Ellenállási Mozgalom egykori tagjára emlékeznek beszélgetéssel és régi felvételekkel kiegészítve.

A hetente jelentkező temérdek gasztro események most sem maradnak el; október 13 és 15 között a Gesztenyés kert ad otthont sokunk kedvencének, a Kürtőskalács fesztiválnak, amit idén már ötödik alkalommal rendeznek meg. Koncertek, kézműves foglalkozások, gyerekműsorok és természetesen mindenféle méretben és ízben kürtőskalácsok várják az ínyenceket.

Az ínyencek másik fele sem marad hoppon, hiszen október 14-15 között rendezik meg a Whisky Show-t. A legkiválóbb skót kevert és maláta whiskyk, az ír és amerikai whiskey-k, valamint a kanadai, japán és egyéb “egzotikus” whisky különlegességek gyártói és hazai forgalmazói teremtenek alkalmat arra, hogy a vendégek rengeteg márka és évjárat italait megkóstolhassák, megvásárolhassák.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/43519/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?