Blogolj!

Az eső elhozza a szórakozást


Lehet, hogy kicsit ellentmondás, de az eső és a szél mellé bizony jönnek a hétvégi programok is. Most sem fogunk unatkozni, hiába a cidri.

És ha már hideg, akkor az Eleven ősz a Bartókon elnevezésű esemény középpontjában Finnország áll. A rendezvénysorozat mindent elhoz a budai placcra pénteken, ami finn: lesz szauna a Gárdonyi téren, megtudhatjuk, hogy mi is az a glögi és a finn kugli rejtelmeibe is belekóstolhatunk.

Ha esik, ha fúj, akkor is szeretünk mulatni. Ezt pedig a Budapest Park szezonzárója egy hatalmas bulival hozza el nekünk szeptember 23-án. Fellép a Punnany Massif, természetesen terítéken rengeteg régi kedvenccel és friss dalokkal. Még egy kis nyári hangulat a hideg ősz előtt!

A mostoha idő ellenére lesz lehetőség a hétvégén arra, hogy megmelengessük kicsit a lelkünket és gyomrunkat is egyaránt. A palacsinta függőknek kedvez a Fővárosi Palacsinta Fesztivál szeptember 23-án. A palacsintát mindenki szereti, és ráadásul nemcsak enni, hanem készíteni is lehet majd a finomságokat, legyen szó lekvárosról, túrósról, vagy akár csokisról. Mind jöhet!

A belváros egyik legfelkapottabb utcája manapság a Ráday utca, így nem is csoda, hogy Ráday korzó néven a hétvége főszereplője lesz. Szélesre tárják ugyanis kapuikat az üzletek, a galériák, a pékek, a cukrászda, a virágos és a könyvesbolt is, de különleges egyházi és templomi helyszíneket, egyetemet és menő hamburgerezőt is találunk a csapatban.

Igazi érdekességek és izgalmak várnak szeptember 23-án a Várkert Bazárban, hiszen ekkor rendezik meg a Tudományok Fővárosa fesztivált. Látványos, szórakoztató tudományos fesztivál keretein belül bemutatják tevékenységüket a hazai startup cégek, fiatal kutatók, tudományos és technológiai szervezetek, főiskolák és egyetemek. Élő beszélgetésre lehet készülni űrhajósokkal, akiket a NASA-ból kapcsolnak. Élőben lehet megvizsgálni a Szaturnusz gyűrűit és személyesen lehet találkozni a legmenőbb és leginspirálóbb magyar kutatókkal és mérnökökkel, tech vállalkozókkal.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/42730/pics/lead_800x600.jpeg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?