Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Helló szeptember, helló programok!

Ne tévesszen meg minket a hűvös, szürkés idő, rendezvényekből most sem lesz hiány. Zene, tánc, fesztivál vár minket a hétvégén, a szeptember beköszöntével nem áll meg a pezsgés.

Sokféleség és színes programok várnak minket, többféle műfaj, stílus, ételek és italok, tehát egy szavunk sem lehet.

Egy egész hétvégére kapunk egy kis ízelítőt Erdélyből, ugyanis szeptember 8 és 10 között a Bálna melletti Nehru-parkba költözik a Transylvanicum fesztivál. Zene, tánc, ínyencségek, erdélyi kultúra és annak képviselői várnak mindenkit három napon át a Duna-parton rengeteg programmal és koncertekkel.

Merőben már stílus és műfaj, de aki a breaktánc szerelmese, az is megtalálja a neki való programot a hétvégén. Péntektől vasárnapig tart a Pacific Phunk Party, ami lényegében egy háromnapos breaktánc fesztivál. Ez egy pacifikus phunk parti, egy break jam a parkban, egy háromnapos lazulás fesztivál zenével, tánccal, vásárral, workshoppal és bográcsozással.

A kulturális programok sem maradhatnak el, így könnyűszívvel ajánljuk a Gallery Weekendet, ami a hazai kortárs képzőművészet szezonnyitó fesztiválja. Szeptember 9 és 10 között minden a kortárs képzőművészetről szól a fővárosban: tárlatvezetések, megnyitók és túrák a legjobb magángalériákban. Idén ősszel is színes programokkal várják a közönséget 13 helyszínen. 

A szombati nap főszereplője az Örkény Színház. Az Örkény kert a színház új évadát köszönti, a Madách tér pedig átrendeződik kicsit, és gyakorlatilag minden részletében a színházat képviseli természetesen a társulat tagjainak segítségével.

Másik nap, másik színház: vasárnap a Vígszínház is programot szervez a Vígnap keretein belül. A vendégek idén is bepillanthatnak a kulisszák mögé a színház művészeinek vezetésével, beleshetnek Eszenyi Enikő legújabb rendezésébe, a Hamlet című előadás próbájába és többek között felleshetnek a háziszínpadra is. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/42210/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?