Blogolj!

Ősszel is nyár

Hiába jön szeptember, a programkínálat alapján simán még nyár van, hiszen ez a hétvége is rengeteg izgalmas és pörgős eseménnyel vár minket.

A péntek este igazi izgalmakat tartogat a művészet kedvelőinek. A kreativitás és az őrület keveredik a Vad Art alternatív univerzumában, amit kortárs művészek alkottak Budapest szívében, egy antik lakásban. A helyszín egy felújítás előtt álló régi lakás, melynek sárguló tapétáit és málló vakolatát még utoljára egyszer életre keltik. Tehát ennek függvényében hagyományos kiállítási közeg semmiképp, különleges, inspiráló művészi miliő azonban mindenképp várható.

Szeptember másodikán rendezik meg az első Roller bike felvonulást. A résztvevők a Hősök terétől a Kincsem parkig gurulnak, hogy a rollert, mint környezetkímélő közlekedési eszközt népszerűsítsék. A felvonulás célja emellett, hogy összegyűjtse a főváros rollereseit, ezért családokat, gyerekeket, felnőtteket és időseket egyaránt várnak.

A szombat szintén a kultúráé, hiszen a Pozsonyi Piknik nyitja meg kapuit, ami egy olyan kulturális fesztivál, ahol színház utca, könyvesek utcája, média sor, gasztro dűlő, gyerek tér, 3 színpadon művészek: színészek, énekesek, muzsikusok, táncművészek, írók várják a látogatókat.

A fesztiválszezonnak vége, de nem kell csüggedni, ugyanis a DerherFeszt még csak most kezdődik. Szeptember másodikán és harmadikán beleshetsz a sörgyár falai mögé, számos romkocsmában megkóstolhatod a sörmesterek csak erre a napra fejlesztett sörspecialitásait, meglátogathatod a kultikus Főzőházat vagy akár magadnak csapolhatod a sört, miközben a legnépszerűbb fesztiválbandák – mint a Punnany Massif, a Cloud 9+ és az Intim Torna Illegál– bulijain, valamint feltörekvő tehetségek kisszínpados koncertjein és Dj-partikon gyűjthetsz felejthetetlen élményeket.

Szombaton extrém helyen is lehet majd bulizni, pláne ha a repülőkért is odavagy. A legutóbbi esemény sikerén felbuzdulva újra összegyűlhettek Ferihegyen a Planewatching keretén belül, hogy kinn, a természetben, a le-felszálló gépek látványától és a különféle stílusokat képviselő előadók produkcióitól különleges atmoszférában bulizz.

 

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/41861/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?