Blogolj!

Hőség és fesztiválcunami


Nyár van, így nem ússzuk meg a kánikulát, de a fesztiválokat sem. Hogy egy kicsit elterelődjön a figyelmünk a melegről, vessük bele magunkat a programokba. Megint lesz bőven választék.

Szerda óta dübörög és egészen augusztus 5-ig dübörögni is fog Székesfehérváron a jubileumi, azaz a 20. Fezen fesztivál, ami történetének legerősebb programjával, öt zenei helyszínnel, több mint 100 fellépővel várja a látogatókat. A szokásos hazai zenei felhozatal mellett Alice Cooperre, Ignite-ra, House Of Painre, Scooterre és Shaggy-re lehet zúzni. Nem rossz, mi?

Más város, más zenei műfaj: augusztus 3. és 6. között a kecskeméti Jazzfőváros tizenkét ország százhuszonöt zenészének ad helyet. A négynapos dzsesszfesztivál Európa legnagyobb ilyen jellegű szabadtéri rendezvénye, ahol öt színpadon szórakoztatják a közönséget.  Újdonsága a fesztiválnak, hogy esti jeggyel látogatható egy színpad, ahol este nyolc órától éjfélig fergeteges blues, boogie és rock'n'roll szól az éjszakai zeneőrülteknek.

Augusztus 5-én megint lezárják a Szabadság hidat és megint lehet lazulni a Duna felett. Az Egy üveg borral a Szabadság hídon programsorozat újra megnyitja kapuit, és egy gitárral, egy üveg borral, piknik felszereléssel, zenével, akármivel lehet készülni, határ a csillagos ég, lényeg a közös kikapcsolódás.

Augusztus 4. és 6. között a Kincsem Park második alkalommal várja az éhes és szomjas közönséget, hiszen a II. Lángos és Fröccs Fesztivál mi mással is szolgálhatna. Persze azért ez nem minden, hiszen idén nagyobb és programokban is gazdagabb lesz a feszt, lesz például lóverseny, agárverseny, gyerekprogramok, épített játszótér, Dj programok, vásár, pónilovaglás (szombat-vasárnap 12:00-19:00), hintó kiállítás.

Ha pedig már túlvagyunk a sok kajáláson. bulin, akkor igazán jól fog esni egy kis Jóga a hídon vasárnap. 

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/40897/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?