Blogolj!

Játék és sport

A nyár elviselhetőbb, de strandolás szempontjából nem épp a legkedvezőbb szakaszában van, hiszen nincs kánikula, ezért most kissé távolodjunk el a vízparttól és ugorjunk fejest más programokba!

Jó, persze csak a hagyományos értelemben vett pancsolástól váljunk meg egy picit, hiszen azért a strand marad, mivel ezen a hétvégén szervezik meg a Strandok éjszakáját július 28-án. Ebben az időben lehet, hogy kissé hűvös lesz a fürdés, de nem kell aggódni, csak a kánikula marad el, a nyár még mindig tombol. Tűzzsonglőrök, lézershow és szaunaszeánsz. Ugye jól hangzik?

Bud Spencerből és Terence Hillből sosem elég! Nemrég még a Velencei-tónál tartották meg a minden évben megrendezett fesztiváljukat, most pedig az A38-on lehet elmerülni július 28-án a Spencer és Hill szellemiségében egy jó kis bulival, zenével a Spencer Hill Magic Bandnek köszönhetően. Életvidámság a köbön!

Ki mondta, hogy játszótéren csak gyerekek mókázhatnak? Az újbudai Eleven Center július 29-én gondol a játékos kedvű felnőttekre is és felnőtt játszópartit szervez Magyarország legnépszerűbb beltéri játszóházában. Lézerharc, falmászás, trambulinozás segítségével az önfeledt szórakozás garantált!

Sporteseményekben tobzódik az ország, szóval kötelező megemlíteni a hétvégén rendezett Formula 1 Magyar Nagydíjat is. A már hagyománynak számító, 1986 óta a Hungaroringen megrendezett „száguldó cirkusz” idén is felpörgeti a kerekeket és a hangulatot július 28 és 30 között.

De ha sportesemény, akkor nem maradhat ki a vizes vb sem, ami lassan befejeződik, aminek a vasárnapi záróshow-ja rendkívüli látványosságot ígér. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezett eseményen többszázan lépnek fel, gigantikus színpadon, elképesztő előadással.

 

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/40679/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?