Blogolj!

Barangolj és borozz Budapesten


Persze így nyár közepén nem áll meg a fesztiválozás sem, szóval a pezsgő Budapest mellett érdemes a Balatont is célba venni.

De egyelőre a fővárosnál maradva: Budapesten több min húsz borbár található, szóval ha odavagy ezért a nedűért, akkor a Budapesti Borbár Túrán van a helyed július hatodikán. A borbárok más és más szempontok alapján alakítják ki a borválasztékukat, különböző ételeket kínálnak, és eltérő belső dizájn segítségével igyekeznek hangulatossá tenni az általuk betöltött teret és különlegessé varázsolni az ott töltött időt. 

Július 4-től egészen augusztus 31-ig vár titeket a „Budapest romantikája” című fotókiállítás a Városliget Caféban. Még sosem látott és publikált képeket nézhettek meg a XX. századból, melyek a főváros romantikus báját mutatják be. Elsőként pillanthattok bele a titkos fiókok fotóalbumaiba, melyek családi történetekről mesélnek.

Szombaton második alkalommal rendezik meg a Budapest Sup-ot, ami nem csak egészséges kikapcsolódás, különleges és szép élmény, hanem egy látványos esemény is egyben. Dunára a szemeket és deszkára a lábakat!

Szintén szombaton rendezik meg az V. Óbudai Bluesfesztet a Kobuci kertben, ahol a világ egyik legjobbja, a magyar Little G Weevil is fellép majd, hiszen ő visszatérő vendége is szimbolikus alakja a fesztiválnak.

De nem mehetünk el szó nélkül a fesztiválok mellett sem: a Balaton Soundon már szerda óta megy a veretés, és ez egészen kitart vasárnapig. Addig pedig olyan fellépők színesítik a balatoni naplementét, mint Tiesto, Afrojack vagy Hardwell.

Aki viszont a fesztivált szereti, de a Soundot nem, az ruccanjon le a VéNégy Fesztivál és Színházi Talákozóra. Vácon már szerda óta tart az össznépi találkozó, ahol kedvenc magyar előadóiddal, koncertekkel és természetesen Duna-parttal dobhatod fel a következő napjaidat.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/40045/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?