Blogolj!

Fesztiválozik az ország

Ha kánikula van, ha esik, nem áll meg az élet, tombol a nyár, ezzel együtt a fesztivál- és programcunami dübörög minden sarkon. Vesd bele magad!

Ha a nagyobb fesztiválokat nézzük, akkor a VOLT az, ami hivatalosan is megnyitja a szezont. Szerda óta dübörög a 25. VOLT feszt Sopronban, de egészen vasárnapig tart a buli, szóval ha még nem tetted, hétvégén vesd bele magad a koncertekbe, bulikba, mert még hátra van többek között az Imagine Dragons, a Paramore vagy az Enter Shikari. A zúzás garantált!

Ha viszont inkább hűsölnél, akkor természetesen a Balaton a legjobb hely erre, és ezt a szervezők is tudják, hiszen egész nyáron állandó programokkal várnak a tóparton mindenhol. Rögtön Balatonkenese például az ingyenes Balaton Fesztivállal készül, Balatonalmádi az Almádi napokkal, illetve Balatonfüred a Kisfaludy Színházi Fesztivállal. Zenei, gasztronómiai is kulturális feltöltődés a Balaton partján. Más nem is kell.

Budapest sem marad ki a jóból, hiszen a hétvégén tartják meg a Red Bull Air Race-t. Ilyenkor az egész város figyelme az égre szegeződik, hiszen ez nem „csak” egy világbajnokság, hanem egy baromi nagy látványosság is, ami azért a Duna felett, a hidak között nem akármennyire dobja fel az eseményt.

Ki mondta, hogy nem lehet egyszerre bulizni és strandolni Budapesten? A Vituki Strand egy igazi oázis; utánozhatatlan éghajlata van, az ország egyéb részein tombolhat a vihar, a Pool & Beer a megfelelően kicentizett lábdobokkal és basszusokkal simán távol tartja a rossz időt. Július elsején mindenképp!

Kicsit kilóg a sorból, hiszen nem tipikus nyári program, de annál izgalmasabb: életed legnagyobb űrkalandjába vághatsz bele július 1. és szeptember 11. között a Millenárison a Gateway to Space nemzetközi űrkiállítással, ami négy ország meghódítása után még több interaktív játékkal tér vissza Magyarországra.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/39812/pics/lead_800x600.png
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?