Blogolj!

Költözzünk a szabad ég alá!


Ha csak pár nap erejéig is, de megéri felhagyni a négy fal közti élettel, és kiköltözni a szabad ég alá, hiszen május utolsó hétvégéje már egyértelműen elhozza a nyarat. Bulihegyek, rendezvények várnak ránk.

Nincs fesztiválszezon Belvárosi Fesztivál nélkül. Idén 11. alkalommal pörgeti túl magát a főváros, több helyszínen, rengeteg fellépővel 3 napon át (május 26-28). Az ingyenes programok kicsiknek és nagyoknak szolgálnak kikapcsolódásként hatalmas koncertekkel és kisebb zenei előadásokkal. A részletes programokat érdemes átböngészni az esemény Facebook oldalán

Nem szokatlan az sem, hogy időről időre a Normafa is buliszerkóba öltözik, ugyanis a Normafa Open Air idén már tíz éves, az állandó zenei felelős, Palotai Zsolt pedig 56, szóval a buli most pénteken még nagyobb és még őrültebb lesz a város tetején, ahova idén külföldi vendégek is csatlakoznak.

Ha valaki nem a magasban, hanem inkább vízparton akar hűsölni, annak a HelloRómai – Partifeszten a helye május 28-án. A Római-parton egész nyáron át tart a buli, ami most vasárnap veszi kezdetét, így nem érdemes erről sem lemaradni.

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén 7. alkalommal rendezik meg május 28-án az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot. Családi- és gyerekprogramokkal, légvárral, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépéseivel várják az ide látogatókat. Budapesten is, az 56-osok terén. Az est fénypontjaként országszerte összesen 10 000 világító lufit engednek a magasba, hogy megmutassák az eltűnteknek a hazavezető utat. 

Idén is lesz Falk Art Fórum, Antik és Művészeti Fesztivál (május 27.) amikor teljes szélességében és teljes hosszában a gyalogosoké lesz a Falk Miksa utca, kinyílnak a budapesti galériák kapui, és bárki kedvére nézelődhet és válogathat az értékes alkotások és izgalmas programok között.

Bud Spencer és Terence Hill rajongók figyelem! Első alkalommal rendezik meg a Bud Spencer & Terence Hill Napot a Dürer kertben május 27-én, ahol koncert kaja-pia és természetesen remek hangulat vár minden fanatikust.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/38602/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?