Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Ha esik, ha fúj, akkor is programok!

Enyhén szólva sem kedvez az időjárás a szabadidős programoknak, de mivel újra izgalmas és érdekes események lesznek a városban, így mindenki öltözzön fel jó melegen és vegyünk nyakunkba Budapestet.

Megéri a hétvége előtt is körülnézni programok terén, hiszen már csütörtökön, azaz április 20-án elkezdődik a móka. Bár nincs annyira jó idő, de attól még igenis vágyunk a szokásos kajafesztiválokra, ezért a Millenáris Park Beer, Burger, Barbecue Fesztiválja nem is hagy minket cserben. Április 20 és 23 között Buda egyik legjobb helyén megnyithatod a tavaszt a legízletesebb barbecue ételekkel, legfinomabb hamburgerekkel, és a legjobban csúszó kézműves sörökkel! Tehát nem elfelejteni: csütörtöktől egészen vasárnapig vár Budapest egyik leghangulatosabb streetfood fesztiválja. 

Szintén nem várnak hétvégéig a Corvinnál sem; április 20 és 23 között a Corvin Szezonnyitó Sörfesztiválja magáért beszél, vagyis ha a Millenárisban a sok hamburger után megszomjaznátok, és átruccannátok Pestre, akkor itt a helyetek! A négy napon át tartó rendezvényen a magyar kézműves sörök mellett kiemelt szerepet kapnak az import kisüzemi sörök.  A rendezvényen megközelítőleg 25 kiállító, több mint 100 típusú csapolt és üveges sörrel vár téged, családod és barátaid.

A Millenárisban nagy nyüzsgés lesz a napokban, ugyanis a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált is most tartják. Április 20 és 23 között  személyesen találkozhatsz a kortárs magyar és európai irodalom kiváló alakjaival. A könyvfesztivál napjai mindig jó hangulatúak, érdekes előadások és programok várják az érdeklődőket: a szerzők is boldogan jönnek, hogy részt vegyenek Budapest egyik legsokszínűbb rendezvényén.

A belvárosban sem áll meg természetesen az élet: április 21 és 23 között rendezik meg a Nagymező utcában a Fotóutca Fesztivált, ahol 31 kiállítás, 245 alkotó, 80 program, tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, gyerekprogramok, vetítések, jelmezes fényképezések, performanszok, szakmai előadások, dedikálások, Vírus Est, fotó- vásár, koncertek várnak mindenkit.

Táncra fel! Április 22 és 23 között tartják immár 36. alkalommal az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt a Papp László Budapest Sportarénában. Műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek- és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre, a Kárpát-medencei és a moldvai magyarság, a világban bárhol máshol élő magyar közösségek, valamint a hazai nemzetiségek képviseletében. A Táncház Egyesület által szervezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 1982 óta minden év tavaszán a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében várja az élő népművészet, a városi táncházmozgalom és az ahhoz kapcsolódó társművészetek kedvelőit. Április 21-én a Budai Fonóban kezdődik a programsorozat egy nyitótáncházzal, majd szombaton az Arénában folytatódik a rendezvény, ahol vasárnap Boban Marković Orkestar is fellép majd. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/37379/pics/lead_800x600.png
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?