Blogolj!

Kutakodunk és kutyagolunk


Most már nincs mese, hivatalosan is tavasz van. Napsütés, madárcsicsergés és jó idő, ami azt jelenti, hogy irány a természet, ki a szabadba! Ennek megfelelően a hétvégére izgalmas és változatos programokat ajánlunk.

A hétvégén igazi jazzlegendák látogatnak el hozzánk a Get Closer Budapest Jazz Fesztivál keretén belül. Olyan kiválóságok, mint Joe Scofield, Erik Truffaz és Richard Galliano lép fel március 24 és 26 között a MOM Kulturális Központban. Napi két koncert 3 napon át.

A következő pár nap egyik legérdekesebb és legizgalmasabb programja mindenképpen a Detektív Hétvége Budapesten elnevezésű különleges játék, aminek köszönhetően igazi nyomozókká válhatunk, miközben bejárjuk Budapest szebbnél szebb részeit. Így nem csak egy jó móka, hanem fejtörő és kirándulás is egyben a detektívesdi. Egy térkép, egy feladatsor és egy rejtély, ami március 25-től egészen március 26-ig tart.

Természetesen a nyomozásban is el lehet fáradni, így egy kis kitérőt tehetünk a belvárosban az Otthonkába, ahol házias ízekkel várnak minden édesszájút. Szombaton, azaz március 25-én sütivásárral kedveskednek a vendégeknek és önjelölt cukrászokat is várnak a nosztalgia cukrászdába Gyermekkorunk ízei címmel.

De hogy ne csak a hasunkkal foglalkozzunk, hanem a négylábúakkal is, a Szimpla kutya – Itt a tavasz! Kutyabarát Piknik és Vásár vár mindenkit március 25-én, szombaton a Szimpla Kertbe egy kézműves vásárral, színes programokkal (természetesen kutyás programokkal) egybekötött beszélgetésre, ahol nem csak a kutyák, hanem gazdijaik is megoszthatják egymással praktikáikat és tanácsaikat. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/36526/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?