Blogolj!

Programok földön és föld alatt


Bár már itt a jó idő, és ilyenkor legszívesebben a szabadban töltjük a szabadidőnket, akad hétvégén olyan program is, ami a föld alá kalauzol bennünket. Érdemes most is szétnézni az események között.

Ha tavasz, akkor napsütés és természet. A szabadban töltött időre pedig érdemes felkészülni, pláne akkor, ha nagy horgászosok vagyunk, ugyanis március 10 és 12 között Tavaszi Horgász Show-t tartanak a Syma csarnokban. Előadások, versenyek, nyeremények és természetesen trükkök, praktikák a közelgő horgász szezonhoz.

Persze nem szabad elmenni amellett sem, hogy a kellemes tavasz a jóféle borkóstolást is vonzza. Olyan események az év minden szakában vannak, amiknek főszereplője a bor, de ilyenkor azért mégiscsak jobban esik. Ezt ki is lehet használni március 10-én a Czakó Kertben, ugyanis Borkóstoló 3.0 névvel szervezik meg az eseményt. A Czakó harmadik borkóstolóján a Szentesi Pincészet különleges boraiból, pezsgőiből áll majd össze, amiket Szentesi József mutat majd be. Az ételeket Jászai Tibor séf párosítja hozzájuk. 

A hétvége talán legizgalmasabb programra a föld alatt rejlik. Március 11-én 4-es metró sétát terveznek, ugyanis épp 3 éve nyitották meg a vonalat.. A start a Bikás parknál lesz, onnan veszi kezdetét a különleges túra. Az állomások bemutatása mellett az építési elvekről és a tervezési folyamatról mesélnek majd a séta során. 

A már megszokottnak mondható WAMP – Természetesen Design dizájn vásár idén először jelentkezik március 12-én, de már sokaknak ismerős lehet az elmúlt évekből. Izgalmas és érdekes darabok, különleges és divatos cuccok a Millenárisban, ahol most – értelemszerűen – a tavasz ihletésével a természet és a dizájn kapcsolata kap főszerepet sok zölddel, virággal és tavaszi hangulattal. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/35756/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?