Blogolj!

Szevasz, tavasz!


Hivatalosan is beköszöntött a tavasz, és vele együtt a kellemes idő is, így adja magát, hogy a hétvégén kimozduljunk a szabadba. A programszervezők is így készültek, szóval itt az ideje elhagyni a lakást.

Jó idő, madárcsicsergés, napsütés és nőnap. Nagyjából ezen a vonalon mozog a hétvége, vagyis unatkozni most sem fogunk.

Ha a hétvége egyik jelszava a „ki a szabadba!” akkor a Bringaexpora is el lehet látogatni, ugyanis a hónapokig mellőzött bicajt fel kell tunningolni kicsit, nem igaz? Az ország egyetlen kerékpáros kiállításán böngészhetsz a kerékpár-, alkatrész-, felszerelés-, kiegészítő- és ruházati kínálatból vagy éppen ötleteket szerezhetsz a soron következő bringatúrádhoz. Egy óriási tesztpálya is rendelkezésre áll ahhoz, hogy az élmény teljes legyen egy igazi út előtt.

Ha már szó volt a nőnapról, akkor ideális program lehet március 4-én a Várkert Bazárban tartandó III. Womanity Fesztivál. A Womanity Fesztivál egy meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény, folyton megújuló, természetes női témákkal és megelevenedő magazinreklámokkal. Kik állnak a legnépszerűbb márkák, a legújabb trendek mögött? A helyszínen kiderül, ahol közel 100 márka termékét és szolgáltatását is ki lehet majd próbálni.

Kicsit kiszakadva a fővárosból Szentendrére érdemes ellátogatni a következő pár napban, ugyanis a Szentendrei Tavasz Fesztivál március 3-tól veszi kezdetét. A több mint egy hónapig, azaz április 11-ig tartó rendezvénysorozat keretében a látogatók számos programban vehetnek részt, többek között koncertek, táncelőadások, gyermekprogramok, és zene minden mennyiségben.

A Budakeszi Vadaspark sem feledkezett meg arról, hogy végre kellemes időnk lesz, és Rügykóstoló sétát szervez március 4-én. A túra közben nem csak az állatokat, hanem a környezeti szépségeket is élvezhetjük szakértő túravezető segítségével.

 

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/35341/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?