Blogolj!

A hétvége a hasunknak kedvez


Aki szereti a hasát és még inkább az ínyencségeket, az ezen a hétvégén nem fog csalódni. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere és ráadásul még a múlta is visszarepítenek egy különleges buli keretein belül.

Dugig vagyunk általában a kajás programokkal és most dugig lehetünk ételekkel is, ugyanis február 10 és 12 között Mangalica Fesztivált rendeznek Budapest szívében, a Szabadság téren. Immár tizedik alkalommal tobzódhatunk az ínycsiklandó ételekben, és ez nem is lehetne aktuálisabb, hiszen a disznóvágások időszakának kellős közepén járunk. Aki tehát nem tud elmenni vidékre, hogy autentikus környezetben részesüljön ebből, annak a szervezők elhozzák a belvárosba a malacokat.

Pár sarokkal arrébb, a Vajdahunyadvár tövében is az ételé a főszerep. A hétvégén az 5. Budapesti Halfesztivál kerül megrendezésre, vagyis aki nem akar kockáztatni a súlyosabb sertés ételekkel, az a könnyebb halak felé vegye az irányt. Hazai és külföldi ételkülönlegességek várják az éhes vendégeket.

Azért ne feledkezzünk meg a temérdek ennivaló öblítéséről sem. Február 11-én Borjour Magnum névvel a Millenáris park ad otthont az év legnagyobb borkóstolójának, amin 200 borászat vesz részt, továbbá kézműves gasztrós kiállítók, a galérián Valentin Szalon várja az érdeklődőket. Egy belépőért pedig korlátlanul kóstolhatod az italokat. 

Szintén 11-én, vagyis szombaton egy kis levezetés gyanánt egy különleges parti várja azokat, akik nem elégszenek meg a szokványos bulikkal. Mivel a báli szezon is javában folyik, ezért kihagyhatatlan programnak tűnik az Orfeum Gatsby bálja, ami visszarepít mindenkit a füstös, izgalmas és stílusos húszas évekbe. Látványos táncok, szexi ruhák, kiváló énekesek garantálják, hogy egy estére mindenki Jay Gatsby titkos világában érezze magát. A jelmezben érkező vendégek egy pohár pezsgőkoktélt kapnak ajándékba.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/33791/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?