Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Minden, ami medve

Február első hétvégéjével beléptünk a báli szezonba, és már reménykedünk abban, hogy végre vége lesz ennek a nagy cidrinek. A medve megmondja (vagy sem), ezt pedig több helyen is megtudhatjuk majd tőle a hétvégén. És ha már medve, akkor a székelyek sem maradhatnak ki a hétvégi programajánlóból.

Aki a csütörtöki Medvefarsangot kihagyta a Veresegyházi Medveotthonban, az ne bánkódjon, mert a Mackófesztivál február másodikától egészen ötödikéig vár mindenkit, kicsiket és nagyok egyaránt a Budapesti Állatkertben. Ebben a négy napban jelmezes és igazi medvékkel, sőt, medvecsaládokkal találkozhatnak a látogatók, illetve számos gyerekprogram, kézműves foglalkozás várja a kicsiket. Minden, ami medve!

És ha már medve és báli szezon kezdete, akkor nem lehet kihagyni a Székelybált sem február 4-én. Az immár negyedik alkalommal megrendezett eseménynek most is a Várkert Bazár ad otthont, ahol a színes programok elsősorban a hagyományőrzés, a mulatság és természetesen az összetartozás hangsúlyozásának jegyében kerülnek megrendezésre. Az est alatt befolyt összeget jótékony célokra használják fel, így a IV. Székelybál nem csak egy kellemes kikapcsolódást, hanem támogatást is jelent.

Kulturális programok mentén haladva egy sokoldalú esemény is most, azaz február harmadikán startol. Az első FACT, vagyis a Színház- és Filmművészeti Egyetem nemzetközi fesztiválja veszi kezdetét, amelynek célja, hogy minél több emberrel megismertessék a hazai és nemzetközi színházi élet fiatal tehetségeit és előadásait. Idén máris több külföldi színház - német, cseh, román és svájci – társulatok látogatnak el a többnapos eseményre, ahol a Kaposvári Egyetem és a házigazda, vagyis a Színház- és Filmművészeti Egyetem tagjai is megmutatják magukat számos helyszínen és színpadon. Az időpont tehát február 3-5 között a város több helyszínén, amikből itt lehet szemezgetni.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/33614/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?