Blogolj!

Hideg van, mozgásra fel!

Repkednek a mínuszok, így legszívesebben bevackolnánk magunkat otthon egy jó meleg ital társaságában. Ez a téli álom a programok számában is megfigyelhető; viszonylag csekély számú rendezvény várható a hétvégén, de ami lesz, azt érdemes meglátogatni.

Az éve eleje sok mozgásközpontú eseménnyel indult, és ez még mindig tart. Ha már egyszer ilyen zord az idő, kompenzáljuk egy kis pörgős programmal. Erre pedig nagyon jó alkalmat ad a január 13-án induló The Champion – Interkatív sportkiálltás a Millenárison, ami egészen április 11-ig várja vendégeit. A kiállítás nem csak a sportágak történetétől a bajnokká válás legapróbb rejtelmein át, a legnagyobb eredményekig mutat meg mindent, hanem ki is lehet próbálni különféle sportokat, akár egyénileg, akár csapatban.

Ha tél és mozgás, akkor korcsolya. Erre a legnépszerűbb helyszín pedig a Városligeti Műjégpálya, ahol január 13-án Jégkarnevál várja a siklani vágyókat. Az esti fényekben való suhanás mellett játékok, tombola, ügyességi versenyek és jelmezverseny szórakoztatja a közönséget a Liszt Ferenc Általános Iskola szervezésében.

És még mindig mozgás: a tavalyi sikereken felbuzdulva idén már a II. Zúzmara Félmaraton Futófesztivált szervezik meg január 14-én a Hungexpo területén.

Egy kis kedvcsináló hozzá a tavalyi eseményről:

Hogy ne csak a testünket, hanem a lelkünket is felmelegítsük, kell egy kis könnyed kikapcsolódás is a hétvégére. Ennek ad teret január 13 és 15 között az Allee Bevásárlóközpont, ugyanis Forralt Bor Fesztivál és Téli Italmámor gasztronómiai összejövetellel készülnek a fagyos napokra. A forralt borok mellett szívet melengető italválasztékkal készülnek; kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, "hütte" italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/33095/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?