Blogolj!

Sapka, sál és ki a szabadba!


Új év, új teendők. Most, hogy újra nyakunkba szakadtak a szürke hétköznapok és feldatok, kell, hogy legyen egy kis szusszanás. Az év első hétvégéje pedig alkalmat ad arra, hogy aktívan töltsük a következő pár napot, elsősorban kint a szabadban.

Biztos sokan akadnak, akik megfogadták, hogy többet mozognak, jobban odafigyelnek ezentúl az egészségükre. Nos, a hétvégi programok most nekik kedveznek, tehát elő a sapkákkal és sálakkal, és irány ki a szabadba!

Január 7-én, szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség támogatásával tartják meg a Városligeti Műjégpályán az I. Decathlon Tavi Hoki Tornát, ahova amatőr hokicsapatokat várnak. Egy csapat 4-6 főből állhat, a jégen 3-3 ellen folyik majd a csata kiskapura, amelyben nem állhat kapus. A játékidő 2 X 7 perc. 

Szintén szombat és szintén jégkorong. Csak ezúttal nem mint résztvevők, hanem mint szurkolók vehetünk részt a játékban. A Gurulj a jégre – Élménynap a Sára Mosolya Alapítvány és a  LáriFári Alapítvány szervezésében kerül megrendezésre. Jégkorongozó sportolók és kerekesszékes gyermekek közös száguldása a jégen ügyességi feladatokkal, hokibemutatóval és kreatív játékokkal a Tüskesátorban.

Minden évben havonta egyszer megrendezik a Szigetfutást, és ez most sem lesz másként. Január 7-én új év, egyben új kör indul, ami azt jelenti, hogy az eddigi részidők törlődnek, vagyis új lappal lehet kezdeni az évet. A régi motorosok és az újoncok szombaton együtt indulhatnak. Ha valaki volt már azért, ha meg nem, akkor pont azért. És minden hónapban ezután.

Ha nem untad meg a futást, és még mindig buzog benned az erő, akkor vasárnap is uccu neki, mivel az Újévi malacos futás teret ad ennek a Népligetben. Változatos terep; beton- és földutak, társaság és mozgás.

Ha viszont kell egy kis szusszanás, akkor legjobb alkalom a kikapcsolódásra az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál, amely január 6 és 15 között kerül megrendezésre. Ez egy olyan összművészeti eseménysorozat, ami számos hangversenyből, családi és felnőtt közönségnek szánt műhelyfoglalkozásból, előadásból, kiállításokból és filmvetítésből áll. A fesztivál célja, hogy új módszerekkel bemutassa és ezáltal a közönséghez közelebb hozza a kortárs komolyzenét.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/32973/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?