Blogolj!

Felbolydul a város

Ha elnehezültél a bejglitől és a rántott hústól, akkor lassan itt az ideje összekapnod magad, hiszen közeledik a szilveszter. Bulik minden sarkon, sőt, ha bírod szusszal, másnapra is akadnak programok.

Az év utolsó hete mindig a szilveszter körül forog, ez most sem lesz másként. Az egész város szervezkedik, partira készül, így ha valaki tombolni akar még az utolsó éjszaka, az számos helyet találhat erre.

A Bálna már megalapozza a szilveszteri hangulatot egy előszilveszterrel, ugyanis december 30-án forralt boros, bulis, teraszos, zenés parti vár mindenkit, akik gyönyörű kilátás mellett elsők között akarják búcsúztatni az óévet.

Nem lehet jobban rápihenni a nagy bulira, mint egy kis fürdőzéssel. A Széchenyi Fürdő SParty-val várja a lubickolni vágyókat december 30-án este, ahol éjjelig merülhetünk a jótékony habokban. Nincs is annál hangulatosabb, mint a meleg termálvízben ejtőzni az éjszaka közepén, miközben szól a zene.

A Kincsem Park az egyik legnagyobb szabadtéri eseménnyel várja az érdeklődőket. December 31-én természetesen futamokkal, koncertekkel, nyereményekkel és sztárokkal színesítik az év utolsó estéjét.

De ha a hideg miatt inkább valami másra vágyna valaki, akkor nagyon kellemes kikapcsolódást ígér a Budapest Bár koncertje szintén 31-én a MOM Kulturális Központban. Füstös hangulat a bárok hátsó szegeltéből, egy kis cigányzenével és jazz-zel vegyítve, számos előadó társaságában.

Ha viszont az improvizatív zene az, ami igazán megmozgat valakit, akkor szilveszter éjjelén a legjobb hely a bulira az A38 hajó, ugyanis év végi tombolást ígért a Random Trip. Rögtönzés, örömzene, rengeteg fellépő és parti hajnalig a Dunán. Kell ennél több?

A bátrabbaknak január elseje is tartogat programokat, ugyanis a Fogasház gondolt azokra is, akiknek nem ér véget a buli hajnalban. Délután egyik tartó afterparty-val készülnek a fáradhatatlan vendégek számára a belvárosban, Dj-k garmadájával.

Január elsején tartják meg a Liszt Ferenc Zeneakadémián a Boldog Új Évet Virtuózok! című koncertet is, ami elsősorban magyar szerzők magyar témájú darabok bemutatására épül majd. A fiatal tehetségek mellett a világhírű operaénekes, Molnár Levente is fellép. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/32823/pics/lead_800x600.png
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?