Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Mikulás kicsit másképp

Ha december 6, akkor Mikulás, ablakban a csizma, benne minden, mi jó. Elsőre ez ugrik be mindenkinek ha a pirosruhás fehérszakállasról van szó, ám aki nem gyerek, az nem valószínű, hogy izgatottan rohan az ablakhoz reggel. Aki már kinőtt ebből, viszont még mindig akar mikulásozni, annak itt van pár tipp mára.

A magyar ember találékony ami az ünneplést illeti. Ha van mit ünnepleni azért, ha nincs, akkor meg azért szervez egy kis iszogatással egybekötött összeröffenést. Nincs is ezzel semmi baj, főleg ha jön a Télapó is. A Margitutcakilenc is így gondolta; Buda egyik eldugott kis szeglete felkészült a télre, vagyis van forralt bor dögivel, és természetesen koncert is dukál az estéhez. A talpalávalót Dynamite Dudes szolgáltatja és a Mikulás-napi mulatozás így már teljes is lesz.

Aki csak egy csendes, nyugodt kikapcsolódásra vágyik, annak a Kuglófba érdemes ellátogatnia, mert mézeskalácssütő party várja a torkos vendégeket. Nem is csoda, hiszen az ünnepek közeledtével valahogy mindenkinek megjön a kedve a sütögetéshez. Ezt a vágyát – de leginkább a majszolást – itt mindenki kiélheti délután négytől.

Ha ünnepek, akkor adományozás. A Dürer kert cipősdoboz akció keretében olyan programokkal készül, mint szakállszépségverseny, bográcsozás, biciklis felvonulás és természetesen koncertek. Jótékonyság és buli. Kell ennél jobb kombináció?

De aki nem maradhat ki a mai napon: persze, hogy a „főszereplő”, vagyis az igazi Mikulás. Aki ügyes, és időben odaér, az Joulupukkival találkozhat személyesen a Vörösmarty téren délután négytől. A helyszín már november óta karácsonyi lázban ég, így a Mikulás-rajongókat az ünnepi vásár és koncertek is várják.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/32323/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?