Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Hosszúhétvége, hosszú éjszakák

Végre közeleg a négynapos hétvége, amit a rendezvényszervezők természetesen ki is használnak. Mi is használjuk ki a programkavalkádot, hiszen ahogy az éjszakák egyre hosszabbak, úgy az izgalmas események száma is növekszik. Persze nem csak éjjel, hanem nappal is nyakunkba vehetjük a várost.

Mostanában egyre népszerűbbek a szabadulós játékok, és nem csak a monitor előtt, hanem már élőben is. Az effajta szobák megszaporodtak az elmúlt időben, így az sem csoda, ha már Szabaduló Szobák Éjszakája is van, ezért immár harmadik alkalommal egészen pontosan október 28-án megint lehet kalandozni Budapesten és számos vidéki helyszínen hosszabbított nyitvatatással és kedvezményekkel. Izgalmas, érdekes és fejtörős játékok segítségével össze lehet hozni jobban a baráti társaságokat, ahol kiderülhet az is, ki mennyire talpraesett és csapatjátékos. A részletes programról és helyszínekről itt lehet tájékozódni.

A hosszúhétvége természetesen a kikapcsolódásról szól sokaknak, és ilyenkor az embernek több ideje van a hűvös őszi napok elől bevackolnia magát egy-egy jó film elé. Erre pedig nagyszerű alkalmat adnak a Mozinet Filmnapok, amiket idén hatodik alkalommal tartanak meg Budapesten a Puskin moziban, és számos vidéki helyszínen. Olyan filmcsemegéket láthat a nagyérdemű, amiket az egyik legnívósabb filmfesztiválon, Cannes-ban imádtak, illetve természetesen újdonságok is várnak az érdeklődőkre. Bőven lehet majd válogatni a sok alkotás között, hiszen október 28-31. között erre lehetőség lesz.

Egy kis időre maradjunk még a filmeknél, mivel október 29-én az Országos Rajzfilmünneppel is moziba csalogatják a nézőket a szervezők. Ami garantált: rengeteg mese, jókedv, színes gyerekprogramok, kiállítások, előadások és kellemes kikapcsolódás. Nem csak gyerekeknek!

Akik felnőttesebb programra vágynak, és nem utolsó sorban szeretik az ínyenc italokat, azok megtalálhatják a megfelelő helyet október 28-29. között a Whisky Show 2016 nevű rendezvényen, a Corinthia Hotel Budapestben. Izgalmas előadások és kóstolók várnak a látogatókra. Minden, ami whisky!

Valaki megtartja, valaki nem, valaki beöltözik, valaki csak simán bulizik. A Halloween egyre jobban elterjed nálunk is, bár sokszor ez kimerül egy partiban. Mások, akik imádják ha alkalmuk van beöltözni farsangon kívül is, azok ilyenkor kiélhetik magukat. Egy igazán érdekes játékban is részt vehetünk a Halloween alkalmából a Dine & Crime szervezésében. Október 29-én a „Nem félünk a farkastól” nevű különleges, interaktív társasági játék veszi kezdetét, ami egy hátborzongató, és elbűvölő mese résztvevőivé teheti a játékosokat. A történet fonalát egy profi játékmester szövi, így a részvevők könnyedén beleélhetik magukat a történetbe. Egy játék több körből áll, melyben mindenki saját karaktert kap, és annak különleges képességét felhasználva segítheti, vagy éppen hátráltathatja a nyomozást, amely a történet alapját képezi.

És ha már Halloween: Budapest Töklámpás Fesztivál 2016 nevű esemény nem csak arra szolgál, hogy mindenki elbüszkélkedhessen a szépen kifaragott alkotásaival október 29-én, a Hősök terén, hanem egy adománygyűjtést is szerveznek ezzel együtt. A program tehát egyértelműen jó célt szolgál: a Gyermekétkeztetési Alapítványnak gyűjtenek konzerveket, tartósélelmiszereket a szervezők, így aki nem csak a szép töklámpásokban akar gyönyörködni, segíthet is.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/31305/pics/lead_800x600.jpeg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?