Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Szüretre fel!

Nyakunkon az október, ami egyet jelent a szüreti mulatságokkal. Lesz belőlük bőven a hétvégén, és természetesen az elmaradhatatlan sörfesztivált is megidézik itthon, hiszen ha október, akkor oktoberfest is garantálja az őszi hangulatot és szórakozást.

Ha már nem tudjuk kikerülni a szomorkás őszt, akkor csapjunk bele, és inkább vigadjunk, ami nem is lesz olyan nehéz, hiszen ez a hétvége is sok jót tartogat. Országszerte most, azaz szeptember 30-án rendezik meg a Kutatók Éjszakáját, ami nem csak izgalmas, érdekes, hanem hasznos kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szórakozva tanulni és tanulva szórakozni lehet majd ezen az estén, Bajától Debrecenig, Gyöngyöstől Budapestig rengeteg helyen.

A Városliget és környéke felbolydul a napokban, hiszen szeptember 29 és október másodika között Oktoberfestet tartanak az 56-osok terén, ahol a sör és a mulatozás garantált a négy nap során. Pár méterrel arrébb Tök-Jó Feszt folytatja a kikapcsolódást a Vajdahunyad Vár körül október 1 és 2 között.

Az ősz elmaradhatatlan kellékei közé tartozik a szüreti mulatság, amiből lehet majd bőven válogatni a következő napokban. Szeptember 30 és október másodika között számos helyen, többek között Dunavarsányban, Hévízgyörkön, Vecsésen, Solymáron, Piliscsabán, Móron és Nyergesújfalun lehet élvezni a finom borokat és a táncos programokat.

Ha valaki még kicsit visszavágyik a vízpartra, az ellátogathat a hétvégén Pákozdra, hiszen a szüret mellett az 1848-as szeptember 29-i csata emlékére rendezett Pákozdi Napok is ekkor kerül megrendezésre. Nem messze Pákozdtól, Székesfehérváron szintén vízé a főszerep a hétvégén, ugyanis Sárkányhajó Fesztivált tartanak szeptember 30 és október 2 között a Csónakázó tavon, ami izgalmas látványosságot ígér.

Ha pedig valaki esetleg elfáradna a sok program között, annak nagyon jó alkalmat ad a felfrissülésre A Kávé Napja nevű rendezvény Budapest belvárosában, a Kazinczy utcában, ugyanis október másodikán egésznapos kávékülönlegességek, kóstolás és szakértők várják az ínyenceket. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/30581/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?