Blogolj!

Hatodik alkalommal jelentkezik az Édes Napok Budapest

2011. óta minden évben eljön az a pár édes nap, amikor szabadon garázdálkodhatunk a finomabbnál finomabb édességek között, megkóstolhatunk különleges desszerteket és csokoládékat. Ez most sem lesz másként: az Édes Napok Budapest idén is jelentkezik az ínyencek legnagyobb örömére.

Az eddig a Budai Várban rendszeresen megszervezett Édes Napok Budapest idén szeptember 16 és 18 között megújult erővel és helyszínen, a Szent István téren és a szomszédos Zrínyi utcában várja azokat, akik egy kis kikapcsolódás gyanánt hagyják magukat elcsábítani egy-két édességkülönlegességgel.

A csokoládé- és édességünnep idei tematikája a cukrászdák, ahol különleges italok, desszertek, bonbonok, torták várják azokat, akik az ország legnagyobb édességfesztiválján és egyben a legszínvonalasabb szakmai seregszemléjén szeretnének részt venni. A több mint száz kizárólag tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász kézzel gyártott, kiváló minőségű termékét ezúttal már díjtalanul lehet megcsodálni, illetve megkóstolni.

A háromnapos esemény során workshopok, gasztronómiai előadások, bemutatók és esténként kellemes jazz zene szórakoztatja a látogatókat. Tehát aki meg akarja tudni, hogy hogyan lehet egyszerű, de nagyszerű tortadíszeket készíteni csokiból, vagy esetleg el akarja sajátítani a francia csokoládémousse receptjét, netán érdekli, hogy milyen csokihoz milyen alkohol dukál, akkor annak az Édes Napokon a helye!

További információ és részletes program: http://edesnapok.hu/

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/30272/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?