Blogolj!

Budapesten koncertezik a világhírű holland szaxofonosnő, Candy Dulfer

A Dave Stewartal közösen előadott „Lily was here” című slágerrel ismerté váló előadó, mint mindig, most is folyamatosan turnézik, hiszen saját zenekarán kívül a legnagyobb világsztárok versengenek a kegyeiért. Hozzánk szeptember 15-én érkezik.

Az elmúlt években például a Pink Floyd, Van Morrison, Madonna, Beyonce, Alicia Keys és Chaka Khan, csak pár név azok közül, akikkel együtt lépett fel, de Prince, aki nem is olyan rég fiatalon elhunyt, különösen közel állt a szívéhez, hiszen alig volt 19 éves, amikor a Pop-ikonnal egy színpadra állhatott.

"Nagyon lesújtott a hír, bár a halála előtt régóta nem beszéltünk, mert már nem dolgoztunk együtt – mondta Candy Dulfer. - Nem mondom azt, hogy minden nap sírok, de vannak pillanatok, amikor szinte megüt a gondolat, hogy nincs többet. Nagyon nagy szeretet volt köztünk annak ellenére, hogy nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, mert az a típus vagyok, akinek ami a szívén, az a száján és ez sokszor nem tetszett neki. Sajnos nem igazán bízott meg az emberekben, így bennünk sem, pedig  lehet, hogy ez sokat segített volna neki."

Candy nem véletlenül rajong annyira Magyarországért, két éve ugyanis egy magyar férfihez ment férjhez. Mégpedig Szénási Bélához, a Videoton egykori kapusához.

"A férjemmel egy luxushajón találkoztunk , ahol én két éven át játszottam, ő pedig szintén ott dolgozott , miután egy sérülés miatt fel kellett függesztenie a sportolást– mesélte Candy Dulfer.  Érdekes, hogy Magyarország valahogy mindig ott volt a gondolataimban, többször zenéltem ott és nagyon tetszett. Talán már akkor megéreztem valamit, valamifajta hatodik érzékem lehetett.  Amikor először találkoztunk a férjemmel, már akkor  nagyon jó érzésem volt vele kapcsolatban, aztán egyre többet beszélgettünk, néhányszor kijött hozzám Hollandiába és hát együtt maradtunk. Béla nagyon sokat dolgozik Hollandiában, de nekem annyira tetszik Magyarország, hogy nem titkolt célom, hogy vegyünk ott egy házat. Így is nagyon szeretek ott lenni, a férjem családját is nagyon szeretem, de úgy általában a magyar emberekért is odavagyok.  Én vagyok Magyarország legelkötelezettebb hollandiai nagykövete, mert mindenkit arra bíztatok, hogy menjen Magyarországra  legalább nyaralni."

Candy Dulfer a 6. Jazzy Fesztivál keretében lép fel Budapesten, amely rajta kívül  olyan nevekkel várja közönségét szeptember 15 és 18. között a MOM Sportban  és  a MOM Kulturális Központban, mint a Geszti Péter produkció, a Random Trip szuperválogatottja Tóth Verával, Fábián Julival, Tátrai Tiborral, a zárónapon pedig St. Martin koncertjével. 

FeLa

Címkék: programajánló
https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/30081/pics/14732434575842222_800x600.jpg
programajánló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?