Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Programinvázió földön, vízen, levegőben

A beígért nagy zuhé átsöpört az országon, így most nincs igazán kánikula, ami nem feltétlenül baj, hiszen a strandoláson kívül is van bőven program így nyár közepén. Ami biztos, zene és vízpart lesz továbbra is.

Budapest is tobzódik a nyári programkínálatban, így ha éppen nem a Balatonnál süttetjük a hasunkat, akkor érdemes ellátogatni a fővárosba is, hiszen szinte minden sarkon valami izgalmas esemény vár minket. A hétvége fő eseménye pedig egyértelműen a Red Bull Air Race, amit minden évben megszerveznek. Érdemes kilátogatni a Dunapartra vasárnap, hiszen azért nem mindennapi látvány, ahogy repülők száguldoznak a víz és a város felett, és persze az érdeklődőket koncertek is szórakoztatják majd.

Még mindig Budapest, de egy kicsit Balaton is: Balaton Express címmel a Mono Art & Design elhozza a vízparti hangulatot, hiszen másfél hónapon át olyan installációk és alkotások kerülnek bemutatásra, amik a balatoni életérzést hozzák el nekünk a fővárosba. Balaton, nyár - hol konkrét, hol árnyalt bemutató magyar tervezőktől.

Már csak egy hétig tart a Szánsájn 2016 Fesztivál, így ha valaki még gyorsan be akar pótolni pár minőségi filmet kedvező áron, az megteheti egészen július 20-ig a Cirkó-Gejzír moziban. 84 film, 1200/950 Ft-ért.

Nyár van, vagyis minden héten fesztivál, és mivel már magunk mögött hagytuk a Balaton Soundot, így jöhet is egy másik. Az EFOTT már kedd óta dübörög a Velencei-tó partján, de hétvégére még simán le lehet ugrani, hiszen nincs annál jobb, mint vízparton a naplementében bulizni a haverokkal.

Persze a szokásos hangulatos balatoni programok ezen a héten sem hagynak minket cserben: zenéé és a boré a főszerep ezen a hévégén is a Balatonnál, hiszen Zenés esték a „Balaton várában!” címmel jelentkezik egy egyhónapos programsorozat július 13-tól augusztus 13-ig Szigligeten, Jazz és Bor Fesztivál várja az érdeklődőket Balatonbogláron július 13 és 16 között, a latin zene szerelmeseinek sem kell messzire menni a tótól, hiszen a Latin Strandfesztivál két napon át (július 16-17) várja őket Fonyódon, illetve néptáncbemutató, táncház és bórkóstoló várja egy hónapon át (július 13-augusztus 18) Balatonföldvárra azokat, akik a magyar hagyományokba szeretnének belekóstolni.

 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/28625/pics/lead_800x600.jpg
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?