Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Virágok, zsongás és finom nedűk

Lehet közhelyes, ha azt mondom, hogy a tavasz a természet megújulásának időszaka, de tény, és ezt országszerte ki is használják a szervezők: számos természetközeli rendezvény vár minket ezen a hétvégén is.

Ki mondta, hogy Budapesten nem lehetünk részesei egy kis távol-keleti hangulatnak? Az ember nem is gondolná, milyen egyszerűen átadhatja magát az érzésnek, egészen pontosan az ELTE Fűvészkertben a Sakura ünnep kapcsán. A Sakura ünnep a cseresznyefák virágzásának gyönyörködésében telik, ám ezen kívül még piknik és egyéb programok is várják a természetkedvelőket a fővárosban, a fák alatt, április 16-17 között.

Maradva a természet szereteténél, a Városligetben szervezik meg a hétvégén a Le a cipővel! Vidékjáró Családi Fesztivált, ahol nem csak mezítláb lógathatjuk a lábunkat, hanem számos programmal ismerkedhetünk meg, legfőképpen olyanokkal, amik újdonságot rejtenek magukban. Emellett kiállítások, interaktív programok várják azokat, akik aktív pihenésre vágynak.

De hogy ne csak a természettel, hanem a hasunkkal is foglalkozzunk, Budapest erre is lehetőséget ad április 15-17 között, ugyanis a Millenárisban Kézműves Sör- és Streetfood fesztivált tartanak, vagyis lesz itt barbecue, burger és minden, ami finom és jól áll hozzá a sör.

De ha mégis eszünkbe jut, hogy egy kicsit ledolgozzuk a sok finomságot, akkor nincs is olyan messze a Millenáristól a Margitsziget, ahol a XXXI. Telekom Vivicittá Városvédő Futást rendezik meg április 16-17 között.

Ahogy a fővárosban, úgy természetesen vidéken sem feledkeznek meg a tavasz beköszöntéről, így Celldömölkön már harmadik alkalommal rendezik meg a Tulipánfesztivált április 15-17 között, de ha valaki nem csak nyáron, hanem ilyenkor is szereti a Balatont, akkor irány Gyenesdiásra a Rügyfakadás Tavaszünnepre 17-én, vagy Vonyarcvashegyre, ahol április 15-17 között a Hercegi Mandulás Napok várják a családokat.

A haspókoknak nem csak a budapesti burgerfesztivál, hanem a Kecskeméti Csokifesztivál is maga a paradicsom a hétvégén (április 16-17), és ha kicsit távolabb megyünk, akkor Gyulán még jókat is kortyolhatunk a Pálinkafesztiválon három napon keresztül, április 15-17 között, ahol kihagyhatatlan, hogy ne lépjen fel a gyulai Magna Cum Laude, a Bikini, Kiscsillag és még sok kedvenc.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/26556/pics/lead_800x600.png
programajánló,szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?