Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Mi már tudjuk, mivel töltöd a hétvégét!

Itt az ideje, hogy végre megint magad mögött hagyd kicsit a tempós hétköznapokat és a nagy lazulás mellett beiktass néhány élmény-állomást. Nekünk van is ötletünk, mivel kezdj…

Rakd össze magad!

Ha úgy érzed, valósággal felemészt, hogy bizonyos szerepek mögé bújva éled az életedet, ha teljesen kimerít, hogy élmények helyett a védekezésre rendezkedtél be a mindennapok során, akkor jobb, ha most rögtön elmész az első könyvesboltba, és beszerzed Almási Kitti legújabb, Bátran élni című könyvét. A népszerű pszichológus alaposan, mégis érthetően és emészthetően járja körül a félelem, valamint a szorongás problémáját, és jól használható tippeket ad, hogyan vértezzük fel magunkat valós magabiztossággal a hétköznapokon is.

Kulcslyuk Kiadó, 2015, 276 oldal, 2490 Ft

Csipetnyi borzongás

Bár nincs hiány a szuper mozikból ezen a hétvégén sem, a Bíborhegy című film egyenesen kihagyhatatlan. Van itt minden: gótikus hangulat, szerelmi szállal fűszerezett kísértet történtetek, mindezt Guillermo del Toro egyedi látásmódja szerint. Aki ismeri a spanyol zsenit, az tudja, hogy az elmés történetvezetés mellett del Toro a látványvilágra is nagy hangsúlyt fektet, éppen ezért azok is élvezik majd ezt a filmet, akiknek a horror nem tartozik a kedvenc műfajai közé: hiszen itt még az is zseniálisan szép, ami egyébként félelmetes. Ráadásul del Toro nem csupán rendezte a kísértethistóriát, de ő volt a forgatókönyvíró és a producer is.

Flow-tipp: A legtöbb moziban feliratos verzióra is beülhetsz, ami különleges ajánlott a Bíborhegy esetében, hiszen a főszereplők egyikét az angolok kedvenc nemzeti kincse, Tom Hiddleston alakítja, akinél kevés szebb hangú színészt ismerünk. (Oké, Benedict Cumberbatch talán vetekedhet vele.)Helló, Helloween!

A Csodák Palotája egész őszi szünetben izgalmas programokkal várja a családokat, a tematika pedig mi más is lehetne, mint a Halloween. Az érdeklődők részt vehetnek különböző ügyességi játékokon és bátorságpróbán, az adrenalinfüggők pedig végig nézhetik, hogyan robbantanak fel egy tököt, vagy hogyan is fest egy cukormozsárágyú. 

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/22019/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?