Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Mi már tudjuk, mit csinálsz az ősz második hétvégéjén!

Itt az ősz, és vele együtt egy sor izgalmas program! Ideje, hogy belevesd magad a legszuperebb szeptemberi kalandokba, és ha ha ellátogatsz egy általunk ajánlott programra, ne felejts el fotót és élménybeszámolót küldeni nekünk!

Mozizd át a rossz időt (Jamseon CineFest, szeptember 11-20-ig, Miskolc)

Mindig is kíváncsi voltál, milyen érzés egymás után két filmet is megnézni a moziban? Most ingyen is duplázhatsz, sőt akár szó szerint átmozizhatod a hétvégét, szeptember 11-én indult ugyanis a 10 napig tart Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, ahol több mint 130 mozifilm közül mazsolázhatsz. A rendezvény főleg azoknak az ínyenceknek kedvez, akik széles vásznon szeretnék látni azokat a műalkotásokat, amelyeket az országos mozihálózatokban egyébként esélyünk sem lenne megnézni, így érdemes alaposan átböngészni a gazdag kínálatot.

Táncházak Éjszakája (szeptember 12, Budapest)

Most szombaton 26. alkalommal rendezik meg a Táncházak Éjszakáját, ahol a Magyarországon működő és külhoni táncházak mutatkoznak be. A szervezők minden korosztályra gondoltak, így az este 7-kor kezdődő programsorozatot a Tizenévesek Tánca nyitja majd meg, de újdonságként a senior korosztály is bemutatkozik majd. A másnap hajnalig tartó mulatság két teremben, egymással párhuzamosan zajlik majd (a részletes programot itt találod meg), és ha kellően elfáradtál, a tematikus esthez remekül illeszkedő Folk-kocsmában frissülhetsz fel.

A klasszikus ízek kedvelőinek (Szolnoki Gulyásfesztivál, szeptember 11-13-ig, Szolnok)
Hidegen hagy a keleti konyha, ahogy az extrém street foodok ízvilágát sem érzed igazán a magadénak? Ha a klasszikus magyar ízek rajongója vagy, feltétlenül Szolnokon a helyed szeptember második hétvégéjén, ahol gulyás kapja majd a főszerepet. Érkezhetsz profi szakácsként, de akár amatőr csapattagként is részt vehetsz a jótékonysági főzőversenyen, sőt gasztrofanatikus látogatóként is szívesen várnak.  A 3 napos rendezvényt kulturális programok, szépségverseny és motoros felvonulás színesíti, de akár vért is adhatsz.
https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/20772/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?