Blogolj!

Élvezd ki a nyár utolsó hétvégéjét!

Hivatalosan is eljött a forró hónapok utolsó hétvégéje, így a legjobb, ha jó alaposan kiélvezed a napsütést és a meleget!

 Éjszakai műszak az állatkertben

Augusztus 28-án, pénteken az ország 12 állatkertje várja, hogy bepillantsatok az állatok éjszakai életébe: Budapesten az Állatkertben akár zsiráfokat, tapírokat, vidrákat és murénákat is etethetsz, de megnézhetsz egy elefánttréninget vagy egy fókashow-t, és zseblámpákkal sétálhatsz végig a mesés Lepkekerten. Ha közös jegyet váltasz, belépőddel az Állatkerten túl a Budakeszi Vadasparkba és a Tropicariumba is ellátogathatsz, sőt utóbbi kettő esetében a közös jegy 29-én és 30-án napközben is érvényes lesz!

 Támogasd az év legmenőbb közösségi projektjét!

Rajongunk mindenért, ami a közösség és a fenntarthatóság üzenetét hordozza, ezért szívből ajánljuk a vasárnap megrendezett Piacok Napja nevű kezdeményezést, ahol – túl azon, hogy minden megtalálható lesz a legmenőbb dizájn cuccokon keresztül kézműves termékekig – vásárlóként különböző módokon is támogathatod a fogyatékkal élők integrációját. A befolyt összegből az első, fogyatékkal élők segítségével működtetett kávézó és közösségi tér kialakítását finanszírozzák. Remek ötlet, szuper irány!

Helyszín és időpont: Budapest, V., Erzsébet tér, augusztus 30. 11 és 18 óra között.

 

Ínyencek hétvégéje

A Villányi Borvidék egyik legmeghatározóbb nyárzáró eseménye a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál, melyet Siklóson rendeznek meg augusztus utolsó hétvégéjén. A legendásan finom magyar étel mellett megkóstolhatjátok a vidék háztáji finomságait, a környék jellegzetes édességeit, és persze letesztelhetitek a helyi pincészetek ízletes borait is! A zenei felhozatal elég vegyesre sikerül, legjobban talán a Gringo Sztár formációt vagy Compact Disco-t várjuk!

Nagyon Vega – Flow-Favorit

Ha szívesen elsajátítanál néhány egyszerű, de azért finom és egészséges vegán, vegetáriánus és makrobiotikus receptet, akkor feltétlenül látogass el szombaton és vasárnap a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban megrendezett Vegetáriánus Fesztiválra. A főző-tanfolyamok mellett táplálkozási szakértők előadásai várnak, de lesznek öko- és bioszemléletű termékbemutatók is, a jóga és táncfoglalkozások pedig már tényleg csak hab a tortán! Szerintünk ennél jobb löketet nem is kaphatnál, hogy nyitottan, pozitívan és egészségesen fuss neki az új évszaknak!

Helyszín és időpont: Budapest, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, augusztus 29-30.

 Egy korszak vége

Nem csak a nyár, de egy korszak is lezárul, hiszen augusztus 29-én tart nyitva utoljára a Párisi Udvarban található 1952 óta üzemelő legendás Jégbüfé, így szombaton óriási akciókkal várnak mindenkit, hogy a megmaradt készleteket kiárusítsák. Kedvenc ínyencségeidtől persze nem kell végleg elbúcsúznod, hiszen a Fény utcai üzletük ugyanúgy üzemel majd.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/19939/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?