Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

5 program, amit nem hagyhatsz ki ezen a hétvégén!

Ezen a héten sem maradunk adósok a hétvégi programajánlóval, így ha még nem döntötted el, hol és mivel kapcsolsz ki a napokban, olvasd el ajánlónkat!

 

„Idd okosan könnyű borod”

Öblítsd le a fárasztó hetet egy pohár finom, hűvös borral augusztus 8-án és 9-én, és közben kapcsolódj ki egy kis hangulatos jazz zenére. A chill out program mindkét nap délután 4 óra után kezdődik Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Nagyszínpadon, így a nagy melegtől sem kell tartani. A program során remek gyakorlati tanácsokat kaphatsz a kulturált borfogyasztáshoz, legyél kezdő, vagy haladó bor-fanatikus.

Csobbanj Berekfürdőn!

A visszatérő nagy meleg a hétvégén sem csillapodik, így legjobb, ha vízpart vagy strand közelében töltöd a napodat. A berekfürdői Thermál- és Strandfürdőn ráadásul olyan előadók is fellépnek a Bereki Vigasságok apropóján, mint az X-faktoros Szabó Ádám, a Csík Zenekar vagy a Hooligans.

Pocakos Triatlon - Gyula

Végre egy megmérettetés, ami a kevésbé fitt, de sportolni akaró aputestű réteget célozta meg: itt elsősorban nem egymás legyőzése, sokkal inkább saját határaink feszegetése, és az egészséges életmód tudatosítása és gyakorlása a cél! A különböző kategóriákban induló versenyzőknek 500 métert kell leúszniuk, amit egy laza, 15 km-es kerékpártúra, és egy 3.5 km-es futás követ. Nevezésre a verseny napján, augusztus 8-án reggel 7 és 9 között van lehetőség. Ott leszel vagy ott leszel?

 V. Sóstói Sörfesztivál – Nyíregyháza

Több mint 70 különböző európai sörrel ismerkedhetsz meg hétvégén a nyíregyházi sörfesztiválon, ráadásul mindezt változatos helyi specialitásokkal egybekötve.  A családbarát rendezvény azonban nemcsak az ínyenc szülőkre gondol: a család legfiatalabb tagjai bábszínházban és kézműves foglalkozásokon vezethetik le energiáikat.

 

Egyszerűen látnod kell!

Alig vártuk, hogy a Müno, a holdbéli manó című francia animáció végre a mozikba kerüljön. Fel is nyaláboltuk a gyereket, és felkészültünk egy 85 percnyi látványos, ám meglehetősen bugyuta történetre, de óriási szerencsénkre csalódnunk kellett, méghozzá nagyon kellemesen. Az animáció szokatlan vizuális megoldásainak, valamint az írók szellemes humorának és eredeti ötleteinek hála sikerült végre egy olyan mozira beülnünk, ami mentes volt az előre megjósolható fordulatoktól és kiszámítható, fárasztó poénoktól. A szuper cuki kategórián túl pedig bevállaltak néhány szokatlan, de annál szerethetőbb karaktert. Mi egyszerűen imádtuk!

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/19682/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?