Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

3 elképesztő tábor felnőtteknek

Ne gondoljátok, hogy a nyári táborokat szigorúan csak gyerekeknek találták ki. Hoztunk nektek rögtön három felnőtteknek szóló programot, ahol biztos a kikapcsolódás!

Jógázz a Balatonon

Ha van már némi gyakorlatod a jógában, és nyitott vagy az újdonságokra, a Siófokon rendezett jógatábort biztosan élvezni fogod, különösen azért, mert a klasszikus jóga helyett az egyre népszerűbb SUPyoga kerül előtérbe, így tényleg fontos szerepet kap a Balaton, hiszen a gyakorlatokat a vízben, egy szörfdeszkán kell végezni. Engedd meg magadnak a minőségi lazulást, engedd meg, hogy a víz és a naplemente kapcsoljon ki a hétköznapokból. A háromnapos tábor alatt különböző jógafoglalkozásokon vehetsz részt, a szünetekben kókuszolajos masszázsokkal lazulhatsz, a reggeledet pedig hajnali meditáció és egészséges turmix alapozza meg.

Idő és helyszín: július 31-augusztus 2., augusztus 7-9., augusztus 14-16., augusztus 21-31.
Ár: 34.900 Ft

Jelentkezés módja: írj üzenetet a info@supshop.hu címre

Lazulj ökotáborban – Flow-favorit!

A nagybörzsönyi ökotábor főleg a nagyvárosok lakóit célozza meg, akiknek elege van a pörgésből, és szeretnének kiszakadni a zsúfolt metropoliszokból néhány nyugodt napra. A programokat elsősorban azok fogják élvezni, akik valóban nyitottak a tudatos gondolkodásra, fontos számukra, hogy praktikus módszerekkel csökkentség ökológiai lábnyomukat (és persze otthonuk kiadásait), és passzív pihenés helyett az aktív kikapcsolódás tölti fel őket legjobban. A falutúrák során megismerheted a vidék valódi sokszínűségét, a helyi emberek vendégszeretetét, az erdőben járva megmutatják neked a leghasznosabb gyógynövényeket, de lesz közös lekvárfőzés, eszmecsere, és órákig tartó beszélgetés is – mindezt családias légkörben!

Idő és helyszín: augusztus 15-22.

Ár: 45 ezer Ft, ami tartalmazza a programok, a szállás és az étkezés díját.

Jelentkezés módja: írj emailt a foldhangolo@kiskozossegek.com címre

Egy hét álarc nélkül

Ha úgy érzed, elvesztél a szülő, a dolgozó nő/férfi, a férj/feleség szerepek között, és végképp nem találod magad közöttük, akkor nem árt lassítani, kiszállni néhány napra a mókuskerékből, és újra felfedezni, ki vagy, amikor nem a kötelességeidnek teszel eleget. Augusztus 10. és 16. között Koedukált tábort szerveznek Badacsonyban, ami a maszkok és szerepek közötti igazi én megtalálására fókuszál majd. A tábort egyébként Soma szervezi, akinek érdemes néha ellátogatni a honlapjára, és szétnézni kurzusai, táborai között, azok ugyanis folyamatosan frissülnek: míg július első hetében nőknek szóló tábort hirdetett, addig szeptember végén az önszeretet témakörére épül majd az egyhetes felfrissülés. Ha szívesen lazítanál a mesés Szeremley villában és kipróbálnád, milyen érzés egy hétig vegetáriánus ételeken, és persze hétköznapi álarc nélkül élni, akkor ezt a programot tényleg neked találták ki!

Idő és helyszín: augusztus 10-16., Badacsony

Ár: 105 ezer Ft, ami magában foglalja a foglalkozások árát, a szállást és a napi háromszori vegetáriánus étkezést.

Jelentkezés módja: Tölts ki az online jelentkezési lapot, vagy küldj emailt a soma@produkcio.com címre

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/19508/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?