Blogolj!

Itt a legfrissebb hétvégi programajánlónk!

Ha még nincs ötleted, mit csinálsz a hétvégén, feltétlenül olvasd el legfrissebb hétvégi programajánlónkat, amiben összegyűjtöttük neked a hétvége legizgalmasabb kalandjait!

Válaszd a helyit!

A Balatoni Bor- és Halünnep, ami egyszerre több helyszínen (Balatonfüred, Csopak, Tihany, Paloznak) zajlik június 25. és 28. között, célja egyértelműen az volt, hogy a szervezők felhívják a figyelmet a balatoni halakra és az országos borgazdaságokra. A borbemutatók mellett kulturális programok, komoly- és könnyűzenei koncertek várják a érdeklődőket.

A  tudatos életmód fesztiválja!

Még van pár napod, hogy csatlakozz az ország egyik legnépszerűbb programsorozatához, a tudatos életmód jegyében született Everness Fesztiválhoz (Balatonkenese, június 24-28.). A családbarát rendezvényen folyamatos gyerekfelügyelet működik, előadások és műhelybeszélgetések keretében tanulhatsz minél többet az emberi kapcsolatokról, a tematikus falvaknak köszönhetően pedig mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló témát: az Öngyógyító Faluban Somától leshetsz el néhány praktikus egészségmegőrző praktikát, az ÖKO és Tudomány Faluban arról hallgathatsz előadásokat, hogyan csempészd be a környezettudatosságot a hétköznapjaidba. Alkohol és egészségtelen fast food ételek nincsenek, annál több vegán és vegetáriánus ételkülönlegességet próbálhatsz viszont ki.

Mozi az egész családnak

Ha moziba mennétek a családdal, és nem szívesen ülnétek be különböző filmekre, szavazzatok az idei év egyik legbájosabb animációjára, az Agymanókra. A produkció legnagyobb érdeme, hogy képes különböző generációkat is szórakoztatni, hiszen, egyszerre több síkon értelmezhető: mást ért belőle egy gyerek, és mást értékel benne egy felnőtt, miközben ugyanazt a filmet nézik – együtt. A történet szerint a tinédzser főhős, Riley a nyüzsgő San Franciscóval igyekszik megbarátkozni, miközben érzelmei, az Agymanók folyamatosan arról vitatkoznak, hogyan kell viselkedni és boldogulni egy merőben új környezetben.

Csekkold az ország legfiatalabb elefántját!

Egy hete született az ország új kedvence, a 100 kilós elefántbébi a Nyíregyházi Állatparkban, de már látogatható az állatkertbe érkezők számára. A tervek szerint a baba 5 évig marad mamájával. Legutóbb egyébként 2007-ben született itthon afrikai elefánt, aki azóta egy német állatkertben alapított családot.

Szerezd be a nyár könyvét!

Ha szereted a lelki útmutatásokat, imádni fogod Deepak Chopra legújabb könyvét, a Spirituális útmutatásokat, amiben a nagysikerű szerző olyan kérdésekre ad választ, mint a passzív-agresszív barát kezelése, stresszkezelés a rohanó nyugati világban, de azt is megtudhatod, miből meríthetsz motivációt és inspirációt egy megfeneklett karrier újraindításához. Chopra tisztán és világosan magyarázza el, hogy a probléma és a megoldás szintje sosem egyezik, és hogy a megoldás szintjére emelkedve minden probléma egy új lehetőséggé formálható.

https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/13825/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?