Blogolj!

Megérkezett a legfrissebb hétvégi programajánlónk!

Ha még nincs ötleted, mit csinálsz a hétvégén, feltétlenül olvasd el legfrissebb hétvégi programajánlónkat, amiben összegyűjtöttük neked a hétvége legizgalmasabb kalandjait!

undefined

1. Lassulj be!

Slow mozgalom nemzetközi világnapját június 21-én ünneplik, mi viszont úgy tűnik, nem érjük be ennyivel. A 2012-ben alakult Slow Budapest egy egész hetet szentel a minőségi, lassabb életnek, amit csupa érdekes programmal tesznek izgalmassá az egyhetes életmódfesztivál keretében. Programjaik olyan tematikus napomból állnak, mint a slow work, vagyis a kiegyensúlyozott munkavégzés, a tudatos fogyasztás, a testmozgás, vagy a közösségben való együttlét népszerűsítése. Péntek délután 6 órakor a Margitszigeten jógázhatsz, szombaton a Felelős Gasztrohős önkéntesei készítenek neked egészséges vegaburgereket, vasárnap pedig az Európa ligetben várnak chill hangulatú piknikkel. A szervezők a Homoky Családi Pincészet boraival, és idényzöldségből készült finom finomságokkal kedveskednek a látogatóknak.

undefined

2. Ünnepeld a hamburgert!

Ha imádod a hamburgert, és szívesen kipróbálnál több változatot is, mindenképpen el kell látogatnod a 4 naposra bővített Hamburger Days-re, ahol az első 200 regisztráló ingyen hamburgert kap. A laktató finomságok mellett ráadásul kézműves söröket és pálinkákat is megkóstolhatsz.

undefined

3. Irány a mozi!

Noha a Saul fia valóban nem tartozik a legvidámabb alkotások közé, a nagy sikerre való tekintettel érdemes még a moziban megnézni. Nemes Jeles László filmjét szerencsére a mozik is a népszerű játékfilmek közé sorolják, a Cinema City hétvégén például 4-5 alkalommal is vetíti egy nap.

undefined

4. Éjszaka a múzeumban

Szombat este 6 órától startol az idei Múzeumok Éjszakája, melynek köszönhetően országszerte több száz intézmény – köztük múzeumok, várak, skanzenek, fürdők vagy arborétumok – várják a látogatókat. Budapesten 1500 forintos áron fedezheted fel a különböző múzeumokat, a vidéki díjszabást pedig itt tudod megnézni.

undefined

5. Ünnepeld a nyári napfordulót!

Ha imádod a finom borokat és a romantikus borvidékeket, akkor ünnepeld a nyári napfordulót a Somlói Éjszakai Pincetúrával. A szervezők reggel 10-től másfél óránként induló túrákkal, swing party-val és díjnyertes lángosokkal várják az érdeklődőket. A Diósgyőri várban 9 órakor veszi kezdetét a középkori kalandozás, ahol tűzzsonglőrök és reneszánsz táncház garantálja a jó hangulatot.

undefined

6. És te szívesen segítenél?

Mi régóta figyeljük Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő civil szervezetét, a Budapest Bike Maffiát, akik összegyűjtött adományaikat bringákkal juttatják el a rászorulóknak. A srácok holnap 15:30-kor tartanak közösségi főzést a Fogas Házban, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. Ha az ételek kiszállításában is szeretnél segíteni, ne hagyd otthon a bringádat!

undefined

Címkék: szabadidő
https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/13595/pics/lead_800x600.jpg
szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?