Blogolj!

És te segítesz jobbá tenni a világot? Támogasd a Speciális Olimpiai mozgalmat!

Nemrég beszámoltunk nektek a világ egyik legszimpatikusabb vállalatáról, mely marketing modellje alapján minden eladott cipő után egy pár lábbelit adományoz a rászoruló gyerekeknek. Blake Mycoskie cége most az értelmi fogyatékos sportolókat segíti, méghozzá veled együtt!

 A 9 éve működő TOMS nevű cég One for One nevű jótékonysági programjának köszönhetően alaposan átmozgatta a fogyasztói társadalmat, eddig ugyanis 35 millió szegény gyerkőc kapott segítségükkel új lábbelit. A jótékony akciósorozat legújabb állomása pedig nem más, mint az idei Speciális Olimpiai Világjátékok, melyet július 31-én rendeznek majd Los Angeles-ben. Ennek fényében június 1. és július 15. között minden egyes piros színű Classic modell vásárlása után 5 dollárral támogatod az olimpiai mozgalmat. (Ez az akció természetesen ugyanúgy érvényes a rászoruló gyerekekre is, akik az eddigiekhez hasonlóan cipőt kapnak az eladott darabok után). A cég 2014-től támogatja az értelmi fogyatékos sportolókat. Akkor 20 ezer pár TOMS cipőt adományozott a dél-afrikai Speciális Olimpia futócsapatának. A Speciális Olimpiai Világjátékokat egyébként 1968-tól rendezik meg: a kezdetekkor kétévente, később négyévente dübörgött a speciális olimpiák csúcseseménye. A jelszó a sikerélmény és az elfogadás, éppen ezért a játékosokat kisebb csoportokra osztják, melyekbe hasonló esélyekkel induló versenyzők kerülnek.

Legyél hétköznapi hős, és támogasd őket te is: http://www.toms.com/special-olympics-world-games?icid=2015W23_D-T-M_BLK2-2:Product-SupportWorldEquality_LNK:ShopNow_Special-Olympics-World-Games

Címkék: hősök
https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/13281/pics/lead_800x600.jpg
hősök
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?